Η nvisionist ενημέρωσε τον Πρίγκιπα της Δανίας στο πλαίσιο του «Wind Europe annual event 2023 Copenhagen»

Η nvisionist ενημέρωσε τον Πρίγκιπα της Δανίας στο πλαίσιο του «Wind Europe annual event 2023 Copenhagen»
Πέμπτη, 27/04/2023 - 12:48

Νέα δεδομένα στην ταχύτερη Ανάπτυξη της πράσινης ενέργειας με την παγκόσμια καινοτομία του nvbird® PaaS, το οποίο δίνει τη δυνατότητα leasing για τη μίσθωση του nvbird® και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Κοπεγχάγη.

Οι διακρίσεις της κορυφαίας εταιρείας nvisionist συνεχίζονται για μία ακόμη χρονιά, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Πρίγκιπας της Δανίας, Φρειδερίκος, επέλεξε την nvisionist ως μία από τις δύο σημαντικότερες startup εταιρείες αιολικής ενέργειας, της έκθεσης WindEurope annual event 2023 στην Κοπεγχάγη, για να επισκεφθεί και να ενημερωθεί για τη δράση της, την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης της Αυτού Εξοχότητας, παρουσιάστηκαν οι πρωτοποριακές λύσεις και καινοτομίες που προσφέρει το nvbird® στην παγκόσμια αγορά της αιολικής ενέργειας. Ο Πρίγκιπας Φρειδερίκος, γνωστός για την ένθερμη ενασχόληση του με περιβαλλοντικά ζητήματα, έμεινε εντυπωσιασμένος από το σύστημα nvbird® και την αξιοποίηση των τεχνολογιών αιχμής που χρησιμοποιεί με σκοπό την προστασία της πανίδας και του περιβάλλοντος.

Παράλληλα, η nvisionist προχώρησε σε μία ακόμη καινοτόμο κίνηση, παρουσιάζοντας τη νέα υπηρεσία nvbird® PaaS στο πλαίσιο της έκθεσης Wind Europe annual event 2023 Copenhagen. Με το nvbird® Platform as a Service (PaaS), η nvisionist παρέχει για πρώτη φορά παγκοσμίως, την πλέον πλήρη και ευέλικτη πλατφόρμα υπηρεσιών και εξοπλισμού nvbird® με χρονομίσθωση (leasing), μεγιστοποιώντας ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα κάθε αιολικού πάρκου.

To nvbird® PaaS αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σε κάθε στάδιο από την εγκατάσταση, τη διαχείριση του συνόλου των συστημάτων μέχρι και τη συντήρηση του εξοπλισμού. Μάλιστα, μέσω της συμφωνίας επιπέδου υπηρεσιών (SLA) που προσφέρει, διασφαλίζει και την άμεση υποστήριξη σε κάθε ζήτημα που προκύπτει, από το έμπειρο και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της nvisionist, ελαχιστοποιώντας ανεπιθύμητες διακοπές των ανεμογεννητριών και μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα του αιολικού πάρκου.

Επιπλέον, μέσα από τη νέα αυτή καινοτομία αναμένεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η αξιοποίηση και χρήση της αιολικής ενέργειας κρίσιμη παράμετρο και για την προστασία του περιβάλλοντάς και για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης.

To nvbird® PaaS είναι μοναδικό στην παγκόσμια αγορά της αιολικής ενέργειας και προσφέρει δυνατότητα επέκτασης του πενταετούς συμβολαίου leasing (ελάχιστη διάρκεια), προσαρμοσμένης στις ανάγκες του πελάτη. Μετά τη λήξη του συμβολαίου, μάλιστα, τα δικαιώματα της ιδιοκτησίας των συστημάτων μεταφέρονται στον πελάτη. Τα πλεονεκτήματα του nvbird® PaaS είναι εξίσου καινοτόμα και σημαντικά με τις υπηρεσίες που προσφέρει:

  • Χαμηλότερο Κόστος: παρέχεται η ευελιξία στον πελάτη να πληρώσει ένα μηνιαίο αντίτιμο, χωρίς να είναι απαραίτητη μια μεγάλη επένδυση κεφαλαίου/αγοράς, από πλευράς του.
  • Δυνατότητα Επέκτασης: Ο πελάτης μπορεί εύκολα να επεκτείνει το σύστημα nvbird® , ανάλογα με τις ανάγκες του, προσθέτοντας συστήματα nvbird® σε κάθε νέο ή παλιό αιολικό πάρκο.
  • Συντήρηση και Αναβαθμίσεις: Η nvisionist είναι υπεύθυνη για τη συντήρηση και αναβάθμιση των συστημάτων nvbird®, καθώς και του παρεχόμενου λογισμικού, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία τους.
  • Προβλέψιμο κόστος: Με το μοντέλο τιμολόγησης βάσει συνδρομής, ο πελάτης γνωρίζει ακριβώς το ποσό που θα καταβάλλει ανά μήνα ή έτος, διευκολύνοντας τον προγραμματισμό των εξόδων του.
  • Πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας: Με το nvbird® PaaS, ο πελάτης εξασφαλίζει πρόσβαση στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας χωρίς να χρειάζεται να προβεί σε περαιτέρω αγορές, διατηρώντας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της επιχείρησης.

Από την πλευρά του ο Τάσος Αλέφαντος, Διευθύνων Σύμβουλος της nvisionist, σημείωσε πως «Η επιλογή της nvisionist από τον Πρίγκιπα της Δανίας και η παρουσία του στο περίπτερο μας, στο πλαίσιο της Wind Europe Copenhagen 2023, εκτός από ύψιστη τιμή, αποτελεί την επισφράγιση της διεθνούς δυναμικής πορείας της nvisionist αλλά και της πρωτοπορίας και υπεραξίας που φέρνει πλέον και με τη νέα υπηρεσία nvbird® PaaS στην ανάπτυξη της αιολικής ενέργειας, πάντοτε με γνώμονα την προστασία της βιοποικιλότητας».

Η nvisionist δίνει και φέτος δυναμικά το παρόν στη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Αιολικής Ενέργειας με δύο εντυπωσιακά περίπτερα (stand C1-C45 & startup pavilion S17), όπου περισσότεροι από 14.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει, με το καινοτόμο nvbird® PaaS να κερδίζει τις εντυπώσεις.

To nvbird® αποτελεί ένα παγκοσμίως καινοτόμο σύστημα που αξιοποιεί προηγμένα συστήματα τεχνολογίας, προκειμένου να αποτρέπει τις συγκρούσεις πτηνών και ιδίως προστατευόμενων ειδών, με τις πτέρυγες ανεμογεννητριών. Ήδη έχει διακριθεί με δεκαοκτώ (18) διεθνή και εθνικά βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας. Η χρήση τεχνολογιών Τεχνητής Νοημοσύνης (“Artificial Intelligence”) και Μηχανικής Μάθησης (“Machine Learning”) του nvbird®, εκμηδενίζει σχεδόν τις εσφαλμένες ακινητοποιήσεις των ανεμογεννητριών, βελτιστοποιεί σημαντικά την παραγωγικότητα τους, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα πτηνά από την πρόσκρουση στις ανεμογεννήτριες. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία που ενσωματώνονται στο nvbird®️ το έχουν καθιερώσει σε παγκόσμιο επίπεδο ως την πλέον σημαντική και αποτελεσματική λύση για την επιτάχυνση της απολιγνιτοποίησης και της επίτευξης του zero emission, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για την ανάπτυξη των Αιολικών πάρκων διεθνώς, προστατεύοντας το περιβάλλον και την βιοποικιλότητα.

Η nvisionist μέσα από μία δυναμική πορεία με έμφαση στην έρευνα και ανάπτυξη (R&D) αλλά και τη δημιουργία των πλέον εξελιγμένων λύσεων ψηφιακής τεχνολογίας στην αιολική ενέργεια και στο ICT έχει πετύχει την τάχιστη επέκταση στις διεθνείς αγορές και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς της. Πρόκειται για μια μοναδική διεθνώς εταιρεία η οποία απαντά στις τεράστιες προκλήσεις της ενεργειακής αγοράς επενδύοντας στο μέλλον και την ψηφιακή τεχνολογία με βασικό γνώμονα τη βιωσιμότητα και την αειφορία (ESG) θέτοντας νέα δεδομένα στο παγκόσμιο χάρτη της Αιολικής Ενέργειας.

Η nvisionist είναι μέλος της WindEurope, της ΕΛΕΤΑΕΝ (Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας), όπως επίσης είναι μέλος του ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας) και του ΣΕΒ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών).

Τελευταία τροποποίηση στις 27/04/2023 - 15:06