Η ABB συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2022

Η ABB συμμετέχει στην έκθεση Xenia 2022
Πέμπτη, 24/11/2022 - 10:47
  • Η ABB θα βρίσκεται στο περίπτερο Β16/C15, HALL 2 της έκθεσης.
  • Η εταιρεία θα παρουσιάσει λύσεις για το ξενοδοχείο του μέλλοντος.
  • Το σύστημα ΑΒΒ i-bus® KNX δημιουργεί ένα έξυπνο δωμάτιο.

Η ABB, ηγέτιδα εταιρεία σε συστήματα αυτοματισμού και διαχείρισης ενέργειας, θα συμμετάσχει στην Xenia 2022 που θα διεξαχθεί στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στα Σπάτα, από τις 26 ως τις 28 Νοεμβρίου. Η εταιρεία θα βρίσκεται στο περίπτερο Β16/C15, HALL 2, όπου θα παρουσιάσει τις δικές της ξενοδοχειακές λύσεις. Οι επισκέπτες που θα βρεθούν στην έκθεση και θα περάσουν από το περίπτερο της ABB, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν check-in στο ψηφιακό ξενοδοχείο του μέλλοντος.

Οι λύσεις της ABB για το ξενοδοχείο του μέλλοντος

Η ABB, παρουσιάζει ένα ολοκληρωμένο σύνολο λύσεων ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, για το σύγχρονο ξενοδοχείο. Η εταιρεία προσφέρει προϊόντα και λύσεις στην αιχμή της τεχνολογίας, που αυξάνουν την ενεργειακή αποδοτικότητα του κτιρίου, εξοικονομώντας πολύτιμους πόρους, μειώνοντας δραστικά τον χρόνο απόσβεσης της επένδυσης και παρέχοντας παράλληλα μία μοναδική εμπειρία διαμονής ακόμα και στον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

Έξυπνο δωμάτιο ξενοδοχείου με ΑΒΒ i-bus® KNX

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν σε μικρογραφία ένα ολοκληρωμένο, έξυπνο, πλήρως λειτουργικό δωμάτιο με εντυπωσιακή σχεδίαση, φωτισμό RGBW, το σύστημα ΑΒΒ i-bus® KNX και άλλα προϊόντα της εταιρείας. Με το ΑΒΒ i-bus® KNX οι δυνατότητες είναι πραγματικά απεριόριστες. Ο ταυτόχρονος έλεγχος φωτισμού, θέρμανσης, ψύξης και μηχανισμών σκίασης σε ένα ενιαίο σύστημα αυτοματισμού, δημιουργεί πιο άνετες συνθήκες για τον χρήστη, αφού τα πάντα ενεργοποιούνται και ελέγχονται αυτόματα. Επιπλέον, εφόσον κάθε λειτουργία χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι πραγματικά απαραίτητο, επιτυγχάνεται σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Διακόπτες, ηλεκτρικοί πίνακες και συστήματα κλιματισμού

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν επίσης, διακόπτες φωτισμού και συστήματα ελέγχου εισόδου για Smart Hotels & Villas, που θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τις νέες οθόνες αφής ABB SmartTouch® 10” και τις έξυπνες κλειδαριές ABB Access Control με RFID tags. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν νέα slim υλικά ράγας, τα οποία μειώνουν σημαντικά το μέγεθος του ηλεκτρικού πίνακα σε κάθε δωμάτιο, καθώς και ολοκαίνουριοι smart breakers χαμηλής και μέσης τάσης και μονάδες παρακολούθησης θερμοκρασίας/υγρασίας. Τέλος, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τα συστήματα κλιματισμού πολύ υψηλής απόδοσης και με τις ειδικές αντλίες θερμότητας.

Φόρτιση ξενοδοχειακών οχημάτων

Στο περίπτερο της ΑΒΒ θα υπάρχει ο φορτιστής ηλεκτρικών οχημάτων ισχύος 22 KW, Terra DC wallbox, ιδανικός για τη φόρτιση του στόλου οχημάτων ενός ξενοδοχείου, όπως τα λεωφορεία και τα mini van. Ο Terra DC wallbox είναι μία σίγουρη και διαχρονική επένδυση με εξαιρετικά μικρό αποτύπωμα στο περιβάλλον. Αποτελεί μία ασφαλή και αξιόπιστη λύση μικρών διαστάσεων, που είναι ιδανική για εγκατάσταση στον εξωτερικό χώρο ενός ξενοδοχείου.

Σχετικά με την έκθεση

Η Xenia αποτελεί μία premium, ετήσια έκθεση αφιερωμένη στον ξενοδοχειακό κλάδο. Έχοντας διανύσει μία τουριστική περίοδο που ξεπέρασε όλα τα ρεκόρ των προηγούμενων ετών, η αισιοδοξία για ακόμα περισσότερες αφίξεις την επόμενη σεζόν, αλλά και η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών στη χώρας μας.