Συμμετοχή της εταιρίας NAS στην έκθεση Verde.tec 2023

Συμμετοχή της εταιρίας NAS στην έκθεση Verde.tec 2023
Τρίτη, 16/05/2023 - 08:12

Η εταιρία μας είχε την χαρά να συμμετέχει στην 5η διεθνή έκθεσηVerde.tec2023 από τις 17-19 Μαρτίου 2023 στο MEC Παιανίας.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, παρουσιάσαμε στους επισκέπτες του περιπτέρου μας τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να μειώσουμε τους πιθανούς κινδύνους σε μια Φ/Β εγκατάσταση, που είναιτο κλειδί για μια βιώσιμη επένδυση, με την χρήση τωναυθεντικών MC4συνδετήρων/connectors. Επίσης ενημερώσαμε τους επισκέπτες για τον τρόπο που μπορούμε να είμαστε100% σίγουροιγια την επιτυχή συναρμολόγηση των αυθεντικών MC4 connectors με την χρήση μόνο πιστοποιημένων εργαλείων.

Οι συνδετήρες/connectors είναι το μικρότερο, φθηνότερο αλλά και το πιοσημαντικόκομμάτι σε μια Φ/Β εγκατάσταση, αφού μέσα από αυτούς περνάει η παραγωγή ή το κέρδος μας. Με σταθερή αντίσταση επαφής0,25mΩ, οι αυθεντικοί MC4 συνδετήρες εξασφαλίζουν ότι η παραγωγή μας θα είναι σταθερή για >25 έτη, επιτρέποντας σχεδόν όλο το παραγόμενο ρεύμα να διέρχεται από αυτούς,χωρίς απώλειες. Επίσης παρουσιάσαμε τον τρόπο που μπορούμε να ξεχωρίσουμε έναναυθεντικό MC4 συνδετήρα/connectorσε σχέση με ένα αντίγραφό του, πρώτα μεοπτική επαφή(παραποιημένο λογότυπο, διαφορετικού χρώματος μόνωση και διαστάσεις/υλικό των μεταλλικών επαφών) και με τονμοναδικό κωδικόπου είναι χαραγμένος σε κάθε αυθεντικό MC4 συνδετήρα/connector. Μπορείτε να διαβάσετε σχετικά ένα πρόσφατο άρθρο μας από εδώ:https://tinyurl.com/43w3n7ne.

Επίσης, παρουσιάστηκαν όλα τα νέα εργαλείαμας και νέα υλικά eBoS, όπως τα παρακάτω:

  • MC4-EVO 2 Y-Splitter, κατάλληλος και για συνδέσεις σε inverters, μοιράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ένταση (A)
  • MC4-EVO 2 In-line fuse, πιστοποιημένη για χρήση σε τάση 1.500V
  • Διακλαδωρήρες MC4-EVO 2, τους πρώτους πιστοποιημένους για εφαρμογές σε τάση1.500V

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμειδιαιτέρως όλους τους επισκέπτες μας, τους πελάτες και συνεργάτες μας για την παρουσία τους στο περίπτερό μας. Χωρίς εσάς, η παρουσία μας δεν θα είχε κανένα νόημα, κλείνοντας ένα μοναδικό τριήμερο με συζητήσεις, ανταλλαγές απόψεων αλλά και face-to-face επαφές για το μέλλον των Φ/Β στην Ελλάδα.