H Coral πρόσφερε 12 τόνους τροφίμων πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με την wise GREECE

H Coral πρόσφερε 12 τόνους τροφίμων πρώτης ανάγκης σε συνεργασία με την wise GREECE
Δευτέρα, 10/04/2023 - 15:21

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρωτοβουλία της Coral Α.Ε. – Shell Licensee, η οποία σε συνεργασία με τη wise GREECE! πρόσφερε 12 τόνους τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας, σε 7 Οργανισμούς στήριξης των συνανθρώπων μας.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία διήρκησε 63 ημέρες και συμμετείχαν 829 πρατήρια Shell σε Ελλάδα και Κύπρο. Κατά τη διάρκεια της πρωτοβουλίας, μέσω του allCount,καταμετρήθηκε κάθε συναλλαγή που πραγματοποιήθηκε με χρήση της κάρτας allSmart,ανεξαρτήτως της αξίας της ή των προϊόντων/υπηρεσιών που αφορούσε. Ο τελικός αριθμός συναλλαγών ξεπέρασε τα 4,5 εκατ. από σχεδόν 1 εκατ. μέλη του προγράμματος επιβράβευσης allSmart. Στη συνέχεια, η Coral μετέτρεψε το σύνολο των συναλλαγών σε χρηματικό ποσό και με τη βοήθεια της wise GREECE!στήριξε με προσφορά 12 τόνων τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας τους εξής Οργανισμούς:Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Καλαμαριάς, Παπάφειο Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου (ΚΚΠΠΗ), Ορφανοτροφείο Βόλου, Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, The Love Van και Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΥΠ).

Ο Γενικός Διευθυντής της Coral Α.Ε. – Shell Licensee, κ. Γιώργος Χατζόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή των μελών του προγράμματος πιστότητας της εταιρείας μας στην πρωτοβουλία ήταν συγκλονιστική. Είναι η πρώτη φορά που συνδέθηκε η προσφορά με τη συναλλαγή στο πρατήριο και είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με τα αποτελέσματα. Θέλω εκ μέρους της εταιρείας να τους ευχαριστήσω θερμά και να διαβεβαιώσω πως η προσφορά των τροφίμων βρίσκεται ήδη στον δρόμο προς τους Οργανισμούς που επιλέχτηκαν με τη συνδρομή της wise GREECE!».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο