ΑΔΜΗΕ: Δημόσια προκήρυξη για την θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας

ΑΔΜΗΕ: Δημόσια προκήρυξη για την θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας
Eurokinissi
Παρασκευή, 07/07/2023 - 18:43

Σε δημόσια προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης του Διευθυντή Επικοινωνίας προχωρά ο ΑΔΜΗΕ.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, ο διευθυντής επικοινωνίας είναι αρμόδιος «για τη διαμόρφωση και εφαρμογή της επικοινωνιακής στρατηγικής και μεριμνά για την εν γένει προώθηση της εικόνας της Εταιρείας, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων Επικοινωνίας, Δημοσίων Σχέσεων της Εταιρείας, σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες Διευθύνσεις, καθώς και τη διαχείριση των σχέσεων με τους εκπροσώπους του Τύπου και την προβολή της Εταιρείας στα ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού».

Οι κύριες αρμοδιότητες είναι οι εξής:

- Σχεδιασμός, κατάρτιση και στοχοθεσία της επικοινωνιακής στρατηγικής της Εταιρείας - Υλοποίηση των στρατηγικών επικοινωνιακών στόχων με βάση τον ετήσιο σχεδιασμό

- Σχεδιασμός και υλοποίηση του προϋπολογισμού της Διεύθυνσης Επικοινωνίας & ΕΚΕ - Διαχείριση των σχέσεων της Εταιρείας με τους εκπροσώπους του Τύπου, τις τοπικές κοινωνίες και τους πολιτειακούς φορείς

- Σχεδιασμός και υλοποίηση ενεργειών δημοσιότητας, συμπεριλαμβανομένων συνεντεύξεων, αρθρογραφίας και εταιρικών ανακοινώσεων/δελτίων Τύπου

- Σχεδιασμός και υλοποίηση προγραμμάτων ενίσχυσης της αναγνωρισιμότητας και βελτίωσης της εταιρικής εικόνας του ΑΔΜΗΕ με κατάλληλες επικοινωνιακές δράσεις.

- Επιμέλεια ομιλιών και παρουσιάσεων της Διοίκησης.

- Παρακολούθηση και αξιολόγηση των σχετικών με την Εταιρεία δημοσιευμάτων στον Τύπο.

- Διαχείριση εξειδικευμένων θεμάτων εξωτερικής επικοινωνίας, διαχείριση και υποστήριξη εξωτερικών συνεργατών Επικοινωνίας.

- Ανάπτυξη και παρακολούθηση της υλοποίησης της στρατηγικής χορηγιών της εταιρείας στο πλαίσιο της επικοινωνιακής στρατηγικής και προβολή των σχετικών χορηγικών δράσεων.

- Μέριμνα για τη διαμόρφωση και ανανέωση του περιεχομένου του εταιρικού ιστότοπου (website) και την ανάπτυξη επιπλέον εφαρμογών για την καλύτερη ενημέρωση των χρηστών του Συστήματος, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Μονάδες.

- Διαχείριση των λογαριασμών της Εταιρίας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

- Επικοινωνιακή διαχείριση κρίσεων στον φυσικό κόσμο και τον κυβερνοχώρο. - Σχεδιασμός και υλοποίηση δράσεων Εσωτερικής Επικοινωνίας και ενδυνάμωσης προσωπικού επίπεδο Ομίλου.

- Διαχείριση καναλιών εσωτερικής επικοινωνίας και επιμέλεια σχετικών παραγωγών υλικού (βίντεο κλ.π.)

- Ανάπτυξη και διαχείριση των σχέσεων της Εταιρείας με όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη (stakeholders), όπως εμπορικές και επιχειρηματικές οργανώσεις, κοινωνικούς, κλαδικούς και κρατικούς φορείς κλπ.

- Διοργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων (εγκαίνια, συνέδρια, εθιμοτυπικές επισκέψεις Διοίκησης, τοπικές εκδηλώσεις, συμμετοχή σε εκδηλώσεις φορέων επιχειρηματικών ή οικονομικών κλάδων κλπ.) στην Ελλάδα ή και το εξωτερικό.

- Μέριμνα για την προμήθεια και διαχείριση του υλικού δημοσίων σχέσεων (εταιρικά δώρα, αφίσες συνεδρίων, εταιρικά banners κλπ).

- Διαχείριση θεμάτων εσωτερικής επικοινωνίας, ανάπτυξη και λειτουργία κατάλληλου δικτύου εσωτερικής επικοινωνίας (IPTOnet).

- Διοργάνωση εκδηλώσεων προσωπικού.

- Σχεδιασμός εταιρικών εντύπων και εταιρικού διαφημιστικού υλικού. Εφαρμογή της οπτικής ταυτότητας του ΑΔΜΗΕ στα μέσα προβολής και επικοινωνίας όπως επιστολόχαρτα, αλληλογραφία, επισκεπτήριες κάρτες, φάκελοι, ταμπέλες, αυτοκίνητα, κτίρια, κλπ.