Χαλκίδα: Συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου με νέες συνδέσεις καταναλωτών

Χαλκίδα: Συνεχίζεται η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου με νέες συνδέσεις καταναλωτών
Τρίτη, 25/04/2023 - 11:49

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα της ΔΕΔΑ για την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην πόλη της Χαλκίδας.

Αυτό το διάστημα, ολοκληρώνεται ακόμη ένας κύκλος εργασιών σε διάφορα σημεία της Χαλκίδας μεταξύ των οποίων είναι οι οδοί Χρ. Σμύρνης, Προαστίου, Αγ. Παρασκευής, Τράλλεων, Προκοπίου, Κυδωνιών, Βύρωνος, Λ. Νεοφύτου και στις γύρω οδούς.

Για τονκαλύτερο προγραμματισμότων εργασιών,ενθαρρύνουμε τους πολίτεςοι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίουνα εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τουςστην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ

Σημειώνεται ότι φέτος η ΔΕΔΑ προσφέρει100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσηςσε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την έγκαιρη ενεργοποίηση της σύνδεσής τους από την κατασκευή της παροχής.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της ΔΕΔΑ, στην πόλη της Χαλκίδας θα κατασκευαστούν συνολικά 80 χιλιόμετρα δικτύου έως το τέλος του 2023, παρέχοντας σε χιλιάδες νοικοκυριά και επιχειρήσεις τη δυνατότητα να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου.

Ήδη, έχουν κατασκευαστεί και ενεργοποιηθεί περισσότερα από 42 χιλιόμετρα δικτύου σε οδούς όπως οι 28ηςΟκτωβρίου, Αρεθούσης, Κύπρου, Κυμαίων, Σάμου, Ωρίωνος, Όχης, Ελ. Βενιζέλου, Μ. Δοξάκη, Μεγασθένους και Γ. Ιατρίδου, ενώ μέχρι το τέλος του 2023 προγραμματίζεται η ενεργοποίηση επιπλέον 38 χιλιομέτρων δικτύου.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, ακολουθείχάρτης με τις οδούςστις οποίες πραγματοποιούνται, αυτό το διάστημα, εργασίες κατασκευής του δικτύου στη Χαλκίδα (αποτυπώνονται με κόκκινο χρώμα). Στον ίδιο χάρτη αποτυπώνονται, επίσης, (με πράσινο χρώμα) οι οδοί με το ενεργό δίκτυο.

Για επιπλέον πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 216 2000 433 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 – 15:00).

Χάρτης Χαλκίδας

xartis_xalkidas.png

Ερωτήσεις - Απαντήσεις για την δράση