CORDIA S.A.- GEWISS: Στρατηγική Συνεργασία για την Πώληση και την Υποστήριξη των σταθμών φόρτισης AC και DC

CORDIA S.A.- GEWISS: Στρατηγική Συνεργασία για την Πώληση και την Υποστήριξη των σταθμών φόρτισης AC και DC
Δευτέρα, 11/09/2023 - 15:09

Η CORDIA S.A., κορυφαία εταιρεία στον τομέα της διαχείρισης εγκαταστάσεων και των τεχνικών και ενεργειακών υπηρεσιών και η GEWISS, βασικός παίκτης στην αγορά κατασκευής λύσεων οικιακού και κτιριακού αυτοματισμού, συστημάτων προστασίας και διανομής ενέργειας, έξυπνου φωτισμού και ηλεκτρονικής κινητικότητας, ανακοινώνουν με χαρά τη στρατηγική συνεργασία τους με επίκεντρο την πώληση και την υποστήριξη των σταθμών φόρτισης AC και DC της σειράς JOINON στην ελληνική αγορά.

Η συνεργασία αυτή θα αλλάξει τα δεδομένα στις υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στην Ελλάδα, προσφέροντας μεγαλύτερη άνεση και βιωσιμότητα στους χρήστες τους.

Η ισχυρή συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών GEWISS και CORDIA S.A., συνδυάζει την πλούσια τεχνογνωσία, που διαθέτουν οι άνθρωποι και των δύο εταιρειών στις ηλεκτρικές λύσεις και τις ενεργειακές υποδομές αντίστοιχα, επιτρέποντας την ανάπτυξη προηγμένων σταθμών φόρτισης αιχμής, τόσο για οικιακές, όσο και για εμπορικές εφαρμογές. Αξιοποιώντας συνδυαστικά τους πόρους, τις γνώσεις και την εμπειρία τους, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν τόσο σε τεχνικό όσο και σε εμπορικό επίπεδο, προκειμένου να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση της αγοράς για αποδοτικές και αξιόπιστες λύσεις φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η GEWISS θα ενισχύσει την CORDIA S.A. με τη σειρά JOINON, ένα ολοκληρωμένο σύστημα λύσεων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η σειρά JOINON καλύπτει την τεχνολογική υποδομή του προϊόντος, παράλληλα με τη συνολική διαχείρισή του (συμπεριλαμβανομένης της τεχνικής βοήθειας και της συντήρησης), μετατρέποντας ταυτόχρονα τους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων σε περιβαλλοντικά βιώσιμος χώρους.

Η σειρά JOINON I-CON περιλαμβάνει τα Wall boxes, τα οποία χαρακτηρίζονται από μικρές διαστάσεις και εκλεπτυσμένο σχεδιασμό. Είναι ιδανικά για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους και προσφέρουν αξιοσημείωτες λειτουργίες και δυνατότητες, όπως η ειδική "επαναφόρτιση με ένα χέρι", η έξυπνη διαχείριση φορτίου και εναλλακτικές δυνατότητες τοποθέτησης.

Οι σταθμοί φόρτισης I-ON (επιδαπέδιοι) και I-ON Wall (επίτοιχοι) αποτελούν τις λύσεις της JOINON για ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους. Είναι σχεδιασμένοι, για να αντέχουν σε χτυπήματα, βανδαλισμούς και ατμοσφαιρικούς παράγοντες, παρέχοντας εγγυημένη προστασία (IP55) και ανθεκτικότητα (IK10). Ο σχεδιασμός λαμβάνει υπόψη το αστικό περιβάλλον και η εργονομική πλευρά eDriver εξασφαλίζει ευκολία στη χρήση τους.

Ο Γιώργος Δανιόλος, Διευθύνων Σύμβουλος της CORDIA S.A. δήλωσε: «Με τη στρατηγική συνεργασία μας με την GEWISS μπορούμε, να αξιοποιήσουμε τις ικανότητες και τη δύναμή μας στον τομέα των ενεργειακών υποδομών για τη δημιουργία καινοτόμων και φιλικών προς το χρήστη σταθμών φόρτισης, που παρέχουν άνεση και αποτελεσματικότητα στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων σε μακροχρόνια βάση. Η συνεργασία αυτή, που αφορά την πώληση και την υποστήριξη των σταθμών φόρτισης AC και DC της σειράς JoinOn, ενισχύει έμπρακτα τη δέσμευσή μας για την ανάπτυξη ενός βιώσιμου μέλλοντος».

Ο Πάολο Τσερβίνι, Διευθύνων Σύμβουλος της GEWISS, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, για τη συνεργασία μας με την CORDIA S.A., η οποία μας επιτρέπει, να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα και την τεχνογνωσία μας στον τομέα της έξυπνης ηλεκτροκίνησης, ώστε να παρέχουμε προηγμένες υποδομές φόρτισης για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα στην Ελλάδα και να προάγουμε την ηλεκτροκίνηση στη χώρα. Στην GEWISS πιστεύουμε, ότι η επένδυση στην εναλλακτική μετακίνηση δε συνεπάγεται μόνο την ικανοποίηση των αναγκών της αγοράς αλλά επιπλέον -και πάνω απ' όλα- την επένδυση στο μέλλον του κλάδου και της κοινωνίας μας».

Φωτογραφία_1.jpg

Σχετικά με την CORDIΑ S.A.

H CORDIA S.A., με ενεργή παρουσία στην Ελλάδα από το 2000, κατέχει ηγετική θέση στη διαχείριση εγκαταστάσεων και τις τεχνικές και ενεργειακές υπηρεσίες. Προσφέρει με επιτυχία μια ολοκληρωμένη πρόταση αξίας στην ελληνική αγορά, έχοντας σαν πρωτεύοντα στόχο, να καλύψει τις ανάγκες του κάθε πελάτη με εξατομικευμένες λύσεις. Με συνέπεια και προσήλωση στην ποιότητα η Cordia δεσμεύεται, να σχεδιάζει και να αναπτύσσει βιώσιμες λύσεις για το διαρκώς εξελισσόμενο ενεργειακό περιβάλλον, μεριμνώντας παράλληλα για την μείωση της ενεργειακής της κατανάλωσης και του ανθρακικού της αποτυπώματος υποστηρίζοντας τη μετάβαση σε μια οικονομία χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Σχετικά με την GEWISS

Η GEWISS είναι ο βασικός παίκτης στην κατασκευή λύσεων οικιακού και κτιριακού αυτοματισμού, συστημάτων προστασίας και διανομής ενέργειας, έξυπνου φωτισμού και ηλεκτρονικής ηλεκτροκίνησης. Ιδρύθηκε πριν από πενήντα χρόνια με γνώμονα τις αξίες της ακεραιότητας, της αριστείας και της βιωσιμότητας, έχοντας καταστήσει την ανάπτυξη και την έρευνα για την ποιότητα τις βασικές αρχές, που διέπουν κάθε δράση και κάθε επιλογή.

Φωτογραφία_3.jpg