Η nvisionist και τo nvbird®️ για 3η συνεχή χρονιά δίνουν δυναμικό παρόν στο Technology Workshop 2023 της Wind Europe

Η nvisionist και τo nvbird®️ για 3η συνεχή χρονιά δίνουν δυναμικό παρόν στο Technology Workshop 2023 της Wind Europe
Τρίτη, 30/05/2023 - 08:52

Η διεθνώς αναγνωρισμένη start-up υψηλής τεχνολογίαςnvisionist συμμετέχει με το πολυβραβευμένο προϊόν τηςnvbird® onshore και offshore, γιατρίτη συνεχή χρονιάστο Technology Workshop 2023, που διοργανώνει ηWind Europe(Πανευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας)στις1 και 2 Ιουνίου 2023 στο Palais des Congres στην Λυών της Γαλλίας.

ΤοTechnologyWorkshop 2023 της Wind Europe είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα τεχνολογίας στο οποίο παρουσιάζονται τα σημαντικότερα επιτεύγματα και οι μεγαλύτερες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας παγκοσμίως. Στόχος τουTechnology Workshop 2023 τηςWind Europe είναι η ενίσχυση της ηγετικής θέσης της Ευρώπης στις ψηφιακές τεχνολογίες στο πεδίο της Αιολικής Ενέργειας, καθώς και η ενημέρωση για τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα.

Ηnvisionistτο 2021 παρουσίασε στοTechnology Workshop το nvbird️® onshore, ενώ το 2022 επέστρεψε για να παρουσιάσει τοnvbird️® offshore. Φέτος, ηnvisionist δίνει ξανά το δυναμικό παρόν στοTechnology Workshop 2023, στο οποίο είναι και χορηγός, παρουσιάζοντας τη νέα πρωτοπόρο υπηρεσίαnvbird® PaaS, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα στοWind Europe Annual Event2023 που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη στις 25-27 Απριλίου. Με τοnvbird® Platform as a Service (PaaS), ηnvisionist παρέχει για πρώτη φορά παγκοσμίως, την πιο πλήρη και ευέλικτη πλατφόρμα υπηρεσιών και εξοπλισμούnvbird® PaaS, μεγιστοποιώντας ακόμη περισσότερο την παραγωγικότητα κάθε αιολικού πάρκου.

Tonvbird® αποτελεί ένα παγκοσμίως καινοτόμο σύστημα που αξιοποιεί προηγμένα συστήματα τεχνολογίας, προκειμένου να αποτρέπει την πρόσκρουση πτηνών, με τις πτέρυγες ανεμογεννητριών. Ήδη έχει διακριθεί με δεκαοκτώ (18) διεθνή και εθνικά βραβεία καινοτομίας και τεχνολογίας. Η χρήση τεχνολογιώνΤεχνητής Νοημοσύνης(“Artificial Intelligence”)καιΜηχανικής Μάθησης(“Machine Learning”) του nvbird®, εκμηδενίζει σχεδόν τις εσφαλμένες ακινητοποιήσεις των ανεμογεννητριών, βελτιστοποιεί σημαντικά την παραγωγικότητα τους, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα πτηνά από την πρόσκρουση στις ανεμογεννήτριες.Αξιοσημείωτο είναι ότι η τεχνολογίαnvbird®έχει βραβευτεί από τον παγκόσμιο οργανισμό WITSA “World Innovation Technology and Services Alliance” το 2021 και το 2022με τα πρώτα βραβεία καινοτομίας πουκαθιστούν την nvisionist την μοναδική εταιρεία παγκοσμίως με back to back βραβεία καινοτομίας με δυο διαφορετικά προϊόντα της. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία που ενσωματώνονται στοnvbird®️ το έχουν καθιερώσει σε παγκόσμιο επίπεδο ως την πλέον σημαντική και αποτελεσματική λύση για την επιτάχυνση της απολιγνιτοποίησης και της επίτευξης τουzero emission, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για την ανάπτυξη των Αιολικών πάρκων διεθνώς, προστατεύοντας το περιβάλλον και την βιοποικιλότητα.