Δεξίωση από την ΕΛΕΤΑΕΝ για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας 2023

Δεξίωση από την ΕΛΕΤΑΕΝ για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας 2023
Τρίτη, 16/05/2023 - 10:54

Δεξίωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας, την Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023, ώρα 19:30 στο Anassa City Events, στο Πάρκο Στρατού, στο Γουδί

Έπειτα από την περσινή επιτυχημένη ετήσια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιολικής Ενέργειας, η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και πάλι ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Αιολικής Ενέργειας, δηλαδή την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 στο Anassa City Events, στην Αθήνα.

Ο χώρος

Το Anassa City Events είναι ένας νέος χώρος με μοντέρνα αισθητική και βρίσκεται στο Μητροπολιτικό Πάρκο στο Γουδί.

Παρόλο που τοποθετείται στο κέντρο της πόλης ο περιβάλλων χώρος της Εθνικής Πινακοθήκης προσδίδει μια μοναδική αξία. Ο καταπράσινος κήπος του θα μας φιλοξενήσει ώστε για ακόμη μια χρονιά να συναντηθούμε και να εορτάσουμε σε ένα πολύ ευχάριστο κλίμα.

Για την πρόσβασή σας μπορείτε να εισέλθετε στο χώρο του Μητροπολιτικού Πάρκου είτε από τη Λεωφόρο Παναγιώτη Κανελλόπουλου (Κατεχάκη) είτε από τη Λεωφόρο Μεσογείων (απέναντι από το ΥΠΕΝ).

Κρατήσεις

Οι θέσεις, όπως πάντα, διατίθενται με σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με τη ζήτηση (first come, first served). Για λεπτομέρειες δείτε το σχετικό έντυπο με τις οδηγίες για κρατήσειςΕΔΩ.