Στις 13 Απριλίου η Φετινή Ετήσια Εκδήλωση της ΠΟΣΠΗΕΦ

Στις 13 Απριλίου η Φετινή Ετήσια Εκδήλωση της ΠΟΣΠΗΕΦ
Παρασκευή, 01/03/2024 - 13:03

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτοβολταϊκών (ΠΟΣΠΗΕΦ) διοργανώνει και φέτος την ετήσια εκδήλωσή της, η οποία θα γίνει το Σάββατο 13 Απριλίου 2024 στη Θεσσαλονίκη. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ Regency (www.hyatt.com/hyatt-regency/thess-hyatt-regency-thessaloniki), στο 13Ο χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης Περαίας.

Στην εκδήλωση αναμένεται να παραβρεθούν Μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, Βουλευτές, Θεσμικοί Παράγοντες της Ενεργειακής Αγοράς και πάνω από 700 άτομα μέλη των Πρωτοβαθμίων Συλλόγων της Ομοσπονδίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα αρχίσει στις 11:00 με ξενάγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της Θεσσαλονίκης για τους προσκεκλημένους και τους συνοδούς τους. Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες μπορούν να πραγματοποιήσουν βόλτα στην αγορά της πόλης, ενώ τα παιδιά τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ιδιαίτερο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης από τις 11:00 έως αργά το βράδυ. Παράλληλα, από τις 14:00 έως τις 20:00 στους χώρους του ξενοδοχείου θα διοργανωθούν τεχνικές, θεσμικές και εταιρικές παρουσιάσεις με επίκαιρα και ενεργειακού ενδιαφέροντος θέματα. Οι σημαντικές αλλαγές στο πλαίσιο λειτουργίας των ΑΠΕ και της αποθήκευσης, αναμένεται να κυριαρχήσουν στις παρουσιάσεις, τις ομιλίες και τις συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Το επίσημο δείπνο (buffet) θα δοθεί στις 20:30 στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου, Κατά την έναρξη του δείπνου οι επίσημοι προσκεκλημένοι θα απευθύνουν σύντομους χαιρετισμούς.

Θα ακολουθήσουν αναλυτικότερες ανακοινώσεις σχετικά με το Πρόγραμμα των παρουσιάσεων και των Συμμετεχόντων.