Δυναμική παρουσία της ΔΕΔΑ στη 19η Διεθνή Έκθεση «ALEXPO 2023»

Δυναμική παρουσία της ΔΕΔΑ στη 19η Διεθνή Έκθεση «ALEXPO 2023»
Δευτέρα, 15/05/2023 - 10:56

Δυναμική παρουσία έχει η ΔΕΔΑ (θυγατρική της ΔΕΠΑ Υποδομών) στη 19ηΔιεθνή Έκθεση Αλεξανδρούπολης «ALEXPO 2023», η οποία διεξάγεται στον εκθεσιακό χώρο στον Λιμένα Αλεξανδρούπολης από την Παρασκευή 12 Μαΐου και ολοκληρώνεται αύριο.

Η ΔΕΔΑ συμμετέχει στην κορυφαία εμπορική έκθεση της Βόρειας Ελλάδας, η οποία διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Έβρου, ως εκθέτης με εταιρικό περίπτερο, αλλά και ως χορηγός με τη μορφή «Υποστηρικτή».

Ειδικότερα, εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ υποδέχονται τους επισκέπτες στο Περίπτερο 15 (Hall 1, διάδρομος 1), παρέχοντας αναλυτικές πληροφορίες για το έργο και τις δράσεις της εταιρείας.

Σημειώνεται ότι η ΔΕΔΑ υλοποιεί έργα κατασκευής δικτύων διανομής φυσικού αερίου σε 7 Περιφέρειες της χώρας, μεταξύ των οποίων είναι και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης όπου δραστηριοποιείται στις πόλεις της Αλεξανδρούπολης, της Κομοτηνής, της Δράμας, της Ξάνθης, της Καβάλας και της Ορεστιάδας.

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης «ALEXPO 2023», οι πολίτες που επισκέπτονται το Περίπτερο της ΔΕΔΑ μπορούν επίσης να ενημερωθούν για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της εταιρείας, άμεσα κι επί τόπου την αίτηση σύνδεσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/), αξιοποιώντας την100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης που η ΔΕΔΑ προσφέρει φέτοςσε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές.