ΔΕΔΑ: Το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου φθάνει στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών

ΔΕΔΑ: Το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου φθάνει στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών
Παρασκευή, 17/02/2023 - 11:02

Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το έργο τηςΔΕΔΑγια τηνεπέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίουσταΓιαννιτσά.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου σε κεντρικά σημεία της πόλης, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια πιο οικονομική, αποδοτική και καθαρή μορφή ενέργειας.

Ειδικότερα, εργασίες επέκτασης του δικτύου θα πραγματοποιηθούν επί της οδούΒενιζέλου(στο τμήμα που απεικονίζεται με κίτρινο χρώμα στον χάρτη που ακολουθεί), καθώς και των κάθετων οδών αυτής (από την οδόΔημάρχου Στάμκουέως και την οδόΤαβουλάρη).

Με στόχο τονκαλύτερο προγραμματισμότων εργασιών, τηνελαχιστοποίησητης όχλησηςτων κατοίκων και τονέγκαιροκαιαποτελεσματικό συντονισμόμε τονΔήμο Γιαννιτσών,ενθαρρύνουμε τους πολίτεςοι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίουνα εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τουςστην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ, καθώς μετά την ολοκλήρωση των ανωτέρω έργων θα ακολουθήσει αποκατάσταση του οδοστρώματος στα τμήματα των πεζοδρόμων που περιλαμβάνονται στην επέκταση του δικτύου.

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, ακολουθείχάρτηςμε τις οδούςστις οποίες θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής του δικτύου (αποτυπώνονται με κίτρινο χρώμα) στο κέντρο της πόλης. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες, οι πολίτες των Γιαννιτσών μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 216 2000 433 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.).

Σημειώνεται ότι φέτος η ΔΕΔΑ προσφέρει100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσηςσε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την ενεργοποίηση της σύνδεσής τους έως τις 31/12/2023. Με τη χρήση του φυσικού αερίου, οι καταναλωτές απολαμβάνουν πολλά οφέλη μεταξύ των οποίων είναι ηενιαία και ποιοτική θέρμανσησε όλους τους χώρους χρήσης, η δυνατότητα γιαζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή,γρηγορότερο μαγείρεμα, καθώς και τοχαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα.

Χάρη στους «έξυπνους» μετρητέςπου η ΔΕΔΑ τοποθετεί σε όλους τους καταναλωτές της επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς υπάρχειπλήρης έλεγχοςτης ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί πληρώνοντας μόνο για την ποσότητα αυτή.