Επίσκεψη κλιμακίου ΔΕΔΑ στην Ήπειρο για τα μεγάλα έργα φυσικού αερίου

Επίσκεψη κλιμακίου ΔΕΔΑ στην Ήπειρο για τα μεγάλα έργα φυσικού αερίου
Πέμπτη, 17/11/2022 - 08:38

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Μ. Τσάκας συναντάται με τους δημάρχους Πρέβεζας, Άρτας, Ηγουμενίτσας και Ιωαννίνων

Επίσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρουπραγματοποιούν ο Διευθύνων Σύμβουλος τηςΔΕΔΑ,Μάριος Τσάκαςκαι κλιμάκιο στελεχών της εταιρείας από χθες έως και την Παρασκευή 18/11/2022, προκειμένου να επιβλέψουν την προετοιμασία τωνμεγάλων έργωνκατασκευής δικτύων διανομής φυσικού αερίου στις πόλεις των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Πρέβεζας και της Ηγουμενίτσας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στην Ήπειρο, ο κ. Τσάκας θα συναντηθεί με φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ θα επιθεωρήσει τους χώρους εγκατάστασης των δεξαμενών Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ – LNG) από τις οποίες θα τροφοδοτούνται οι ανωτέρω πόλεις.

Σημειώνεται ότι ταΙωάννινα, ηΆρτα, ηΠρέβεζακαι ηΗγουμενίτσαθα είναιαπό τις πρώτες πόλεις στην Ελλάδα που θα τροφοδοτηθούν με την καινοτόμο τεχνολογία του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίουτο οποίο θα μεταφέρεται οδικώς με βυτία από τον σταθμό φόρτωσης ΥΦΑ που βρίσκεται στη νήσο Ρεβυθούσα.

Σήμερα το κλιμάκιο της ΔΕΔΑ στην Ήπειρο θα συναντηθεί με τους Δημάρχους Άρτας και Ηγουμενίτσας και θα επισκεφθεί τη ΒΙ.ΠΕ. Ηγουμενίτσας, ενώ αύριο θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ιωαννίνων και θα επισκεφθεί τη ΒΙ.ΠΕ. Ιωαννίνων.