Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας της LG με επιπλέον όφελος μέσω του ΔΕΗ myEnergy HeatPump

Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας της LG με επιπλέον όφελος μέσω του ΔΕΗ myEnergy HeatPump
Δευτέρα, 06/11/2023 - 15:31

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν με επιπλέον όφελος τις κορυφαίες αντλίες θερμότητας της LG, έχουν όσοι ενδιαφέρονται να αναβαθμίσουν ενεργειακά το σπίτι τους, αν τις αποκτήσουν μέσω της ολοκληρωμένης λύσης για αντλίες θερμότητας ΔΕΗ myEnergy HeatPump με 500 ευρώ επιβράβευση.

Οι κορυφαίες αντλίες θερμότητας της LG με την καινοτόμα τεχνολογία, αποτελούν μία βιώσιμη και ανανεώσιμη λύση οικιακής θέρμανσης, που μειώνει το ενεργειακό κόστος και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του σπιτιού. Με την εγκατάσταση μιας LG αντλίας θερμότητας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων και ολοκληρωμένων λύσεων για κάθε σπίτι, μειώνεται το κόστος θέρμανσης και ψύξης, ενώ εξοικονομείται ενέργεια, αυξάνοντας την ενεργειακή απόδοση του σπιτιού. Οι αντλίες θερμότητας LG αντικαθιστούν τους λέβητες πετρελαίου ή αερίου και λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα. Με την αντικατάσταση του λέβητα με μια φιλική προς το περιβάλλον αντλία θερμότητας αέρα- νερού (AWHP) από την LG, προστατεύεται ο πλανήτης αλλά και ο λογαριασμός για θέρμανση και ψύξη του σπιτιού.

Η ΔΕΗ προσφέρει επιβράβευση 500€ για την αγορά και εγκατάσταση αντλίας θερμότητας LG με την ενεργοποίηση οποιουδήποτε προϊόντος ηλεκτρικής ενέργειας ΔΕΗ. Μέσω της ολοκληρωμένης λύσης για αντλίες θερμότητας ΔΕΗ myEnergy HeatPump, οι καταναλωτές μπορούν να λάβουν εξατομικευμένες οικονομικές και τεχνικές προτάσεις για τον τύπο αντλίας που ταιριάζει στο σπίτι τους, από τους συνεργάτες της LG και να ενημερωθούν για τα αναμενόμενα οικονομικά, ενεργειακά και περιβαλλοντικά οφέλη μέσω της ειδικά σχεδιασμένης εφαρμογής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΔΕΗ myEnergyΔΕΗ myEnergy HeatPumpHeatPump.