Το Beyond Green Skills επιστρέφει για 3η χρονιά και αναζητά ταλαντούχους νέους

Το Beyond Green Skills επιστρέφει για 3η χρονιά και αναζητά ταλαντούχους νέους
Δευτέρα, 22/05/2023 - 12:04

ΗSchneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, διοργανώνει γιατρίτη συνεχή χρονιάτοπρόγραμμα πρακτικής άσκησηςBeyond Green Skills, δίνοντας τη δυνατότητα στη νέα γενιά, μέσα από τηδιαθέσιμη πλατφόρμα, να κάνει τα πρώτα της βήματα στην αγορά εργασίας, σε έναν πολύ ενδιαφέρον κλάδο.

Συγκεκριμένα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σύγχρονες περιβαλλοντικές τάσεις μέσα από τις 4 θεματικές ενότητες του διαγωνισμού και να υποβάλουν μια καινοτόμο ιδέα. Η ομάδα της Schneider Electric διοργανώνει 4workshopsπου θα βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν την ιδέα τους και να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία.

Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία υποβολής της ιδέαςέως 30 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν στο δεύτερο στάδιο της συνέντευξηςκαι να διεκδικήσουν μία θέση αμειβόμενης πρακτικής άσκησης σε μία από τις πιο βιώσιμες εταιρείες στον κόσμο.

Ο διαγωνισμός θα αναδείξει6 ταλαντούχους νέους που θα γίνουν μέλη της εταιρείας ξεκινώντας την 10μηνη πρακτική τους άσκηση τον Οκτώβριο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους και νέους απόφοιτους Πολυτεχνικής ή Οικονομικής Σχολής, που διαθέτουν λιγότερο από δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας.

Το Beyond Green Skills είναι μια πρωτοβουλία της Schneider Electric για την ενδυνάμωση και τη στήριξη της νέας γενιάς ταυτόχρονα με την ενίσχυση της καινοτομίας για ένα βιώσιμο μέλλον. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα της εταιρείας στον ακόλουθο σύνδεσμο:Beyond Green Skills.