H nvisionist platinum χορηγός του digital economy forum 2022

H nvisionist platinum χορηγός του digital economy forum 2022
Τετάρτη, 14/12/2022 - 13:51

Η nvisionist ανακοινώνει τη συμμετοχή της στο θεσμικό forum της ψηφιακής οικονομίας, digital economy forum 2022, ως platinum χορηγός.

Το digital economy forum 2022 πραγματοποιείται στις 19 Δεκεμβρίου 2022, από το Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), με τη συμμετοχή Κορυφαίων κυβερνητικών στελεχών, αξιωματούχων των Ευρωπαϊκών Θεσμών, εκπροσώπων κλαδικών φορέων και οργανισμών, εκπροσώπων και ειδικών της παγκόσμιας αγοράς τεχνολογίας, εκπρόσωποι των σημαντικότερων επιχειρήσεων του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας καθώς και άλλων κλάδων της οικονομίας.

Η εταιρεία αποτελεί κορυφαίο πρεσβευτή της Ελληνικής καινοτομίας με διεθνή πορεία και προβολή, καθώς είναι η πολυβραβευμένη start-up τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Είναι μία καινοτόμος Ελληνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας, η οποία έχοντας στο επίκεντρο της φιλοσοφίας της τα σύγχρονα πρότυπα βιώσιμης ανάπτυξης (ESG, Environmental Social Governance) προάγει ένα νέο παραγωγικό μοντέλο που απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις της κλιματικής κρίσης, της ενεργειακής μετάβασης και της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, προσδίδοντας υπεραξία στην παγκόσμια, αιολική ενέργεια.

Η nvisionist έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να πρωτοπορεί και να καινοτομεί, επεκτείνει δυναμικά τις υπηρεσίες της και σε ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνολογίες ICT που προσδίδουν υπεραξία στους πελάτες της μέσα από ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένων προϊόντων και υπηρεσιών.

Ο Τάσος Αλέφαντος, Διευθύνων Σύμβουλος θα συμμετέχει στην ενότητα με τίτλο: «Έξυπνες πόλεις και περιφέρειες και ο ρόλος τους στην καινοτομία» και ο Βασίλης Ορφανός, Ειδικός Σύμβουλος της εταιρείας, θα μιλήσει στην ενότητα με τίτλο:«Επενδύσεις και τεχνολογικά hubs».