Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις της ΡΑΑΕΥ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Αναβάλλονται οι εκδηλώσεις της ΡΑΑΕΥ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
Παρασκευή, 08/09/2023 - 08:51

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, λόγω των έκτακτων συνθηκών που πλήττουν τη χώρα και τους συμπολίτες μας,αναβάλλει τις ενεργειακές εκδηλώσεις που είχε προγραμματίσει στο πλαίσιο της παρουσίας της στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, αναβάλλεται η Κεντρική Εκδήλωση της ΡΑΑΕΥ που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, η Εσπερίδα με θέμα «Τα Κλιματικά Σύμφωνα των Δήμων της Ελλάδας και της Κύπρου, τα οποία επελέγησαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «100 Κλιματικά ουδέτερες πόλεις έως το 2030 από και προς τους πολίτες»που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και η Εσπερίδα με θέμα«Τρέχουσες εξελίξεις για την αύξηση της διείσδυσης των ΑΠΕ»που είχε προγραμματιστεί για την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι Εσπερίδες θα πραγματοποιηθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων συμμετέχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης(9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023) με δικό της περίπτερο (κτίριο 10, stand 24) το οποίο θα λειτουργήσει κανονικά. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Ζωγραφικής που διοργανώνεταισε συνεργασία με την κοσμητεία της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ,για νέες/νέουςμε θέμα «Καθαρή Πόλη-Καθαρή Ενέργεια».