Η ΔΕΠΑ Εμπορίας αναδείχθηκε Greek Business Champion στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023»

Η ΔΕΠΑ Εμπορίας αναδείχθηκε Greek Business Champion στα βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023»
Τρίτη, 08/08/2023 - 08:28

Μια ακόμα αναγνώριση για την πρωταγωνιστική της πορεία στο ελληνικό επιχειρείν απέσπασε η ΔΕΠΑ Εμπορίας καθώς αναδείχθηκε Greek Business Champion στο πλαίσιο των Βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023». Πρόκειται για την 8η διοργάνωση του συγκεκριμένου θεσμού, που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις εκείνες που διακρίνονται, ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 17/7 στο Golf Privé της Γλυφάδας και τη ΔΕΠΑ Εμπορίας εκπροσώπησαν οι κα Μαρία Φαντριδάκη, Συντονίστρια Διευθύντρια Οικονομικών Δραστηριοτήτων και ο κος Απόστολος Τζιώρας, Financial Controller, ο οποίος και παρέλαβε και το σχετικό βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κατηγορία Greek Business Champion συμμετέχουν κι επιβραβεύονται οι επιχειρήσεις που έχουν κύκλο εργασιών πάνω από €10.000.000.

Για τη ΔΕΠΑ Εμπορίας, η βράβευση αυτή αποτελεί μία ακόμα δικαίωση για τη στρατηγική της επιλογή να επενδύει συστηματικά, να εξελίσσεται και να στηρίζει τον ενεργειακό μετασχηματισμό της χώρας μέσα απ’ την ψηφιακή και την ενεργειακή μετάβαση που βρίσκεται σε εξέλιξη και αποτελεί κρίσιμο ζητούμενο να προχωρήσει γρήγορα, αλλά και αποτελεσματικά.

Παράλληλα, προσφέρει ένα ακόμα κίνητρο σε όλους τους ανθρώπους της να υποστηρίζουν αποτελεσματικά τον ρόλο της εταιρείας που, εδώ και δεκαετίες, αποτελεί συνώνυμο της προμήθειας φυσικού αερίου αλλά και της ενεργειακής ασφάλειας στην Ελλάδα.

Η αναγνώριση της αγοράς, όπως το συγκεκριμένο βραβείο, αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να αναδειχθεί το στρατηγικό σχέδιο υψηλών προσδοκιών που υλοποιεί η ΔΕΠΑ Εμπορίας – με επενδύσεις σε όλα τα επίπεδα – και τη μετασχηματίζει, σταθερά, από εταιρεία αερίου σε μια καθετοποιημένη επιχείρηση ενέργειας.

fpg_4544.jpg