Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού προσωπικού από τη ΔΕΗ

Προσλήψεις έκτακτου προσωπικού προσωπικού από τη ΔΕΗ
Παρασκευή, 30/12/2022 - 09:11

Περισσότερα από 50 άτομα προσλαμβάνει η ΔΕΗ σε Μεγαλόπολη, Ρόδο και Φλώρινα

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον Κλάδο ΑΗΣ Μεγαλόπολης

O Κλάδος ΑΗΣ Μεγαλόπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δέκα έξι (16) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Μεγαλόπολης, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, αριθμού ατόμων και διάρκεια σύμβασης (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων από 21/12/2022 έως και 30/12/2022

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΠΑΝ/Κλάδος Υποστήριξης ΑΗΣ Ρόδου

Ο Κλάδος Υποστήριξης ΑΗΣ Ρόδου ανακοινώνει την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου Υποστήριξης ΑΗΣ Ρόδου, που εδρεύει στη Σορωνή-Ρόδου του δήμου Ρόδου του Νομού Δωδεκανήσου, (για τη συντήρηση των Μονάδων του Κλάδου ΑΗΣ Σορωνής) και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, αριθμού ατόμων και διάρκεια σύμβασης (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Σάββατο 24/12/2022έως και τηνΔευτέρα 02/01/2023

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης

Η Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης ανακοινώνει την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά δεκαεπτά (17) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνση Λιγνιτικού Κέντρου Μεγαλόπολης, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη του Νομού Αρκαδίας, για τους Κλάδους Ορυχείων και Υποστηρικτικών Λειτουργιών και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, αριθμού ατόμων και διάρκεια σύμβασης (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων απόΠέμπτη 29/12/2022έως και τηνΔευτέρα 09/01/2023.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στη ΔΕΛΜ/ΑΗΣ Μελίτη

Ο Κλάδος ΑΗΣ Μελίτη ανακοινώνει την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Μελίτη, που εδρεύει στη Μελίτη Φλώρινας του Νομού Φλώρινας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα, αριθμού ατόμων και διάρκεια σύμβασης (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β) της ανακοίνωσης.

Υποβολή αιτήσεων από Τετάρτη 04.01.2023έως και τηνΠαρασκευή13/01/2023.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ