Μνημόνιο Συνεργασίας ΔΕΣΦΑ - ΕΛΙΝΥΑΕ για την ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία

Μνημόνιο Συνεργασίας ΔΕΣΦΑ - ΕΛΙΝΥΑΕ για την ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία
Παρασκευή, 04/11/2022 - 14:20

Μνημόνιο για την ενίσχυση της μεταξύ τους συνεργασίαςσε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία, υπέγραψαν τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) Α.Ε. και το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ).

Το Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε από την Ανώτατη Εκτελεστική Διευθύντρια του ΔΕΣΦΑ, Maria Rita Galli και την Πρόεδρο του ΕΛΙΝΥΑΕ, Ρένα Μπαρδάνηκατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στα Κεντρικά Γραφεία του ΔΕΣΦΑ.

Οι δύο οργανισμοί συμφώνησαν να ενισχύσουν την ήδη επιτυχημένη συνεργασία τους σε μια σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, στα οποία περιλαμβάνεται η εκπαίδευση των εργαζομένων, η ανάπτυξη δράσεων ενημέρωσης,ευαισθητοποίησης και ανάπτυξης κουλτούρας πρόληψης τόσο στο επίπεδο των εργαζομένων όσο και τουευρύτερου κοινού, η υποστήριξη και συμμετοχή του ΔΕΣΦΑ σε συνέδρια για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία που διοργανώνει το ΕΛΙΝΥΑΕ, καθώς και η προώθηση της έρευνας σε θέματα υγείας και ασφάλειας στην εργασία στον κλάδο.

IMG-0352.JPG