ΡΑΕΕΥ: Σε διαβούλευση η τροφοδότηση δικτύων διανομής φυσικού αερίου με LNG

ΡΑΕΕΥ: Σε διαβούλευση η τροφοδότηση δικτύων διανομής φυσικού αερίου με LNG
Unsplash
Τρίτη, 13/02/2024 - 18:38

Σε διαβούλευση τέθηκε από τη ΡΑΕΕΥ η εισήγηση της ΔΕΔΑ για το πλαίσιο τροφοδότησης απομακρυσμένων δικτύων διανομής με χρήση LNG από την εγκατάσταση φόρτωσης φορτηγών στη Ρεβυθούσα.

Διαβάστε αναλυτικά:

Η Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, σύμφωνα με την παρ. 8 της Απόφασης 633/2021 της Αρχής, σε συνδυασμό με την παρ. 11 του άρθρου 80 του ν. 4001/2011 και την παρ. 9 του άρθρου 9 του Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου, θέτει σήμερα σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση της ΔΕΔΑ σχετικά με το πλαίσιο τροφοδότησης Απομακρυσμένων Δικτύων Διανομής με χρήση Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) από την Εγκατάσταση Φόρτωσης Φορτηγών ΥΦΑ (Truck-Loading) του Τερματικού Σταθμού της Ρεβυθούσας.

Η ΡΑΑΕΥ καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να διατυπώσουν τις παρατηρήσεις και απόψεις τους επί της συνημμένης πρότασης/διαδικασίας.

Η ΡΑΑΕΥ, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45), θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση καθώς και το περιεχόμενο των σχετικών εγγράφων, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο συμμετέχων αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και/ή των απόψεών του.