Κέρδος 6%, Πολλαπλά οφέλη και εγγυημένη παράδοση στο πετρέλαιο θέρμανσης από την AVIN

Κέρδος 6%, Πολλαπλά οφέλη και εγγυημένη παράδοση στο πετρέλαιο θέρμανσης από την AVIN
Παρασκευή, 13/10/2023 - 11:19

Η AVIN ξεκίνησε τη διάθεση πετρελαίου θέρμανσης προσφέροντας πολλαπλά οφέλη για τους καταναλωτές, εγγυημένη ποιότητα και άμεση παράδοση με δυνατότητα πληρωμής σε έως και 12 δόσεις.

Ειδικότερα, η εταιρεία προσφέρει κέρδος 6% για αγορές με τις πιστωτικές κάρτες και 3% για αγορές με χρεωστικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας μέσω του προγράμματος go4more.

Παράλληλα, τα μέλη του προγράμματος επιβράβευσης AVIN Κερδίζω έχουν 0,5 πόντους ανά λίτρο πετρελαίου θέρμανσης, κερδίζοντας πολλαπλές δωροεπιταγές αξίας 3 ευρώ για εξαργύρωση στα πρατήρια της AVIN, ενώ συμμετέχουν σε διαγωνισμό για να κερδίσουν προπληρωμένες κάρτες καυσίμων.

Επιπλέον, με στόχο την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση όλων των καταναλωτών που θα προμηθευτούν πετρέλαιο τη φετινή χειμερινή περίοδο, η AVIN δίνει τη δυνατότητα παραγγελίας μέσα από πολλαπλά κανάλια, όπως το τηλεφωνικό κέντρο 18108 και το 210-2827940 με αστική χρέωση, την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας στην ιστοσελίδα της εταιρείας (https://www.avinoil.gr/), το ειδικά διαμορφωμένο tab στο AVIN ΚΕΡΔΙΖΩ app και τη νέα απλοποιημένη φόρμα ενδιαφέροντος μέσω social media.

Η ενέργεια ισχύει από 15 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου 2023

Στην AVIN Γεμίζεις Πετρέλαιο – Κερδίζεις Ευρώ.

Όροι και προϋποθέσεις για το πρόγραμμα 6% στο www.nbg.gr