Στην Geofizyka Toruń ανέθεσε η ΕΔΕΥΕΠ την επανεπεξεργασία σεισμικών δεδομένων

Στην Geofizyka Toruń ανέθεσε η ΕΔΕΥΕΠ την επανεπεξεργασία σεισμικών δεδομένων
Τετάρτη, 05/07/2023 - 12:53

Στην πολωνική εταιρείαGeofizyka Toruńαποφάσισε να αναθέσει ηΕλληνική Διαχειριστική Εταιρεία Υδρογονανθράκων και Ενεργειακών Πόρωντην επανεπεξεργασία σεισμικών δεδομένων.

Συγκεκριμένα, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΔΕΥΕΠ, το οποίο συνεδρίασε πρόσφατα οΔιευθύνων Σύμβουλος Αρ. Στεφάτοςπαρουσίασε στον Πρόεδρο και τα μέλη του το πρακτικό της Επιτροπής Διαγωνισμού σχετικά με την αξιολόγηση των δικαιολογητικών κατακύρωσης και την «σύναψη δημόσιας σύμβασης παροχής υπηρεσιών για την επανεπεξεργασία σεισμικών δεδομένων».

Κατόπιν της εισήγησης το Διοικητικό Συμβούλιο αξιολόγησε και αποφάσισε ομόφωνα την αποδοχή του πρακτικού κατακύρωσης, την ανάδειξη της εταιρείας Geofizyka Toruń SA ως αναδόχου καθώς και την εξουσιοδότηση του Διευθύνοντος Συμβούλου για υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Η Geofizyka Toruń, πουιδρύθηκε το 1966,παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων γεωφυσικών υπηρεσιώνγια την εξερεύνηση συμβατικών και μη συμβατικών κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου, γεωθερμικών υδάτων, καθώς και τη θέση και την παρακολούθηση υπόγειων δεξαμενών. Η εταιρεία παρέχει επίσης υπηρεσίες στον τομέα της μηχανικής, της γεωφυσικής έρευνας και της γεωτεχνικής.

Η εμβέλεια της εταιρείας έχει πολυεθνικό χαρακτήρα καθώς παρέχει υπηρεσίες στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Κεντρική και Νότια Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Η Geofizyka Toruń υλοποιεί σεισμικά έργα σε όλες τις συνθήκες εδάφους, από ερήμους μέχρι ζούγκλες, βουνά και αστικές περιοχές. Χάρη στις προηγμένες λύσεις στον τομέα της επεξεργασίας και ερμηνείας δεδομένων, έχει τη δυνατότητα αποτελεσματικής χαρτογράφησης της γεωλογικής δομής διαφόρων τύπων λεκανών ιζηματογένεσης.

Οι κύριοι τομείς δραστηριότητας της εταιρείας είναι η συλλογή, επεξεργασία και ερμηνεία σεισμικών δεδομένων, η ερμηνεία γεωφυσικών μετρήσεων γεωτρήσεων κ.α.