ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Άσκηση ετοιμότητας στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου

ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ: Άσκηση ετοιμότητας στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου
Deltio Typou
Τρίτη, 21/03/2023 - 17:58

Άσκηση ετοιμότητας στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου πραγματοποίησε η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση στο facebook.

Στην άσκηση, συμμετείχαν το προσωπικό της ΜΕΑ Ηπείρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων, η 5Η ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία καθώς και η Πολιτική Προστασία Δήμου Δωδώνης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Συνεχίζουμε να προάγουμε τη σημασία της υγείας και της ασφάλειας στο χώρο εργασίας, επενδύοντας διαρκώς στην εκπαίδευση του προσωπικού μας. Στο πλαίσιο αυτό, η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ πραγματοποίησε άσκηση ετοιμότητας στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σκοπός της άσκησης ήταν η αύξηση της ετοιμότητας και της αποτελεσματικότητας στην αντιμετώπιση περιστατικών κατάσβεσης και διάσωσης σε χώρους επεξεργασίας στερεών αποβλήτων αλλά και ο εντοπισμός παραλείψεων και λαθών κατά τη διεξαγωγή της άσκησης, η εξαγωγή συμπερασμάτων καθώς και η λήψη των απαραίτητων μέτρων για τη διόρθωσή τους.

Στην άσκηση, η οποία διεξήχθη με επιτυχία, συμμετείχαν το προσωπικό της ΜΕΑ Ηπείρου, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ιωαννίνων, η 5Η ΕΜΑΚ, το ΕΚΑΒ, η Ελληνική Αστυνομία καθώς και η Πολιτική Προστασία Δήμου Δωδώνης. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη σημαντική συμβολή τους!