BayWa r.e.: Προσέλκυσε Αυξημένο Ενδιαφέρον για την Ελληνική Φ/Β Αγορά στην Intersolar

BayWa r.e.: Προσέλκυσε Αυξημένο Ενδιαφέρον για την Ελληνική Φ/Β Αγορά στην Intersolar
Δευτέρα, 26/06/2023 - 08:21

Βραβεύτηκε ως "Top PV Supplier 2023"

Η BayWa r.e. συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση για τη φωτοβολταϊκή βιομηχανία Intersolar Εurope, που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο από τις 14 ως τις 16 Ιουνίου, δίνοντας δυναμικά το «παρών» με περίπτερο συνολικής επιφάνειας άνω των 500m2, το μεγαλύτερο στο ενεργητικό του Ομίλου έως σήμερα. Πρόκειται για την κορυφαία έκθεση ηλιακής ενέργειας και αποτελεί σημαντική αναφορά για τον κλάδο παγκοσμίως

Με το σύνθημα "Connecting Solar Business", περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες από όλα τα μέρη του κόσμου συναντήθηκαν και φέτος για να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις του χώρου και να γνωρίσουν νέα προϊόντα και εφαρμογές.

Σε κλίμα έντονου ενδιαφέροντος, η BayWa r.e. Solar Trade ένας εκ των μεγαλύτερων χονδρεμπόρων φωτοβολταϊκών συστημάτων παγκοσμίως, με περισσότερους από 17.000 συνεργάτες διεθνώς, η οποία δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα, παρουσίασε ευρεία γκάμα προϊόντων κορυφαίων κατασκευαστών. Η BayWa r.e. Solar Trade με εστίαση στη χονδρεμπορία φωτοβολταϊκού εξοπλισμού σε εγκαταστάτες και τεχνικές εταιρείες, υποδέχτηκε και ξενάγησε στο περίπτερό της τους έλληνες επαγγελματίες, παρουσιάζοντας νέες τεχνολογίες και προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

BayWa_r.e._Intersolar_23-3.jpg

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, στην έκθεση συμμετείχαν και οι έλληνες συνάδελφοι της BayWa r.e. από τα Τμήματα Ανάπτυξης Έργων και Διαχείρισης, Λειτουργίας και Συντήρησης, παρουσιάζοντας καινοτόμες λύσεις για την ελληνική αγορά όπως πλωτά φωτοβολταϊκά συστήματα, αγροβολταϊκά, τεχνολογίες αποθήκευσης ενέργειας και υδρογόνου, αναλύοντας ευκαιρίες και προκλήσεις από την τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει ο Όμιλος από σημαντικά έργα αναφοράς διεθνώς.

Τα βλέμματα συγκέντρωσε και το περίπτερο της novotegra, θυγατρικής της BayWa r.e., με τα καινοτόμα συστήματα στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων στο κέλυφος του κτιρίου, μοναδικά για την αντοχή, την ταχύτητα τοποθέτησης και την εγγύηση ποιότητας που προσφέρουν.

ΟΧάρης Χρηστίδης, Διευθύνων Σύμβουλος τηςBayWar.e. SolarSystems Μονοπρόσωπη Α.Ε., δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την πρώτη συμμετοχή της ελληνικής ομάδας της BayWa r.e. Solar Trade στην έκθεση Intersolar Europe καθώς αποτελεί για εμάς το ετήσιο σημείο συνάντησης με επαγγελματίες του κλάδου φωτοβολταϊκών. Η παρουσία μας σε συνάρτηση με την πολλά υποσχόμενη αγορά οικιακών συστημάτων, που ξεκίνησε ήδη με την προώθηση του νέου προγράμματος επιδότησης σε συνδυασμό με αποθήκευση, μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση για περαιτέρω ανάπτυξη στην ελληνική αγορά».

Σημαντική στιγμή στο πλαίσιο της διοργάνωσης της έκθεσης αποτέλεσε το γεγονός ότι η BayWa r.e. Solar Trade τιμήθηκε με τον τίτλο του κορυφαίου διανομέα φωτοβολταϊκού εξοπλισμού "Top PV Supplier 2023" στην κατηγορία "Χονδρεμπόριο". Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά την ηγετική παρουσία της εταιρείας στις μεγαλύτερες φωτοβολταϊκές αγορές.