Φωτοβολταϊκά συστήματα έως 50 kWp: Η Sungrow παρουσιάζει τα στοιχεία που συνθέτουν ένα επιτυχημένο φωτοβολταϊκό έργο

Φωτοβολταϊκά συστήματα έως 50 kWp: Η Sungrow παρουσιάζει τα στοιχεία που συνθέτουν ένα επιτυχημένο φωτοβολταϊκό έργο
Δευτέρα, 15/04/2024 - 09:40

Με τις εξελίξεις στα οικιακά και αγροτικά φωτοβολταϊκά συστήματα να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες, αλλά και το κοινό στην Ελλάδα, η Sungrow προγραμματίζει σχετική διαδικτυακή παρουσίαση την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 11:00 π.μ.

Η Sungrow, ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής φωτοβολταϊκών inverters και συστημάτων αποθήκευσης ενέργειας, προγραμματίζει την Παρασκευή 19 Απριλίου στις 11:00 π.μ., διαδικτυακή παρουσίαση, η οποία εστιάζει στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον θέμα των οικιακών και αγροτικών φωτοβολταϊκών έργων.

Με τις εξελίξεις που αφορούν σε αυτές τις δύο κατηγορίες έργων να παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη χώρα μας, οι ειδικοί της Sungrow ετοίμασαν μια εξειδικευμένη παρουσίαση, εστιάζοντας στις ευκαιρίες και τα στοιχεία που συνθέτουν ένα επιτυχημένο έργο. Αυτές περιλαμβάνουν τις ενδιαφέρουσες δυνατότητες που δίνει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, αλλά και τις τεχνικές ιδιαιτερότητες που μπορούν να συμβάλουν στη συνολική εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία ενός τέτοιου έργου. Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα γίνει αναφορά στην πλήρη γκάμα λύσεων που προσφέρει η Sungrow για αυτή την κατηγορία έργων, και στο πώς αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το σωστό σχεδιασμό και την εγκατάσταση των σχετικών συστημάτων.

Η συμμετοχή στη διαδικτυακή παρουσίαση είναι δωρεάν και ανοικτή για όλους, εγκαταστάτες, ειδικούς στο χώρο της ενέργειας, αλλά και τελικούς χρήστες οικιακών ή/και αγροτικών φωτοβολταϊκών συστημάτων. Στο τέλος της παρουσίασης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματα τους στους ειδικούς της Sungrow, ενώ για την παρακολούθηση απαιτείται απλά η εγγραφή μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

PV plants up to 50kWp: how to successfully implement a residential or rural photovoltaic project (clickmeeting.com)