Συμμετοχή της NAS - Νικόλαος Αδ. Στύλας & ΣΙΑ Ο.Ε. στην έκθεση “Renewable EnergyTech”,

Συμμετοχή της NAS - Νικόλαος Αδ. Στύλας & ΣΙΑ Ο.Ε. στην έκθεση “Renewable EnergyTech”,
Τρίτη, 05/03/2024 - 12:54

7-9 Μαρτίου 2024 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (HELEXPO)

Η Renewable EnergyTech αποτελεί την πρώτη διεθνούς προσανατολισμού έκθεση που οργανώνεται στην Ελλάδα με στόχευση στην αγορά της πράσινης και έξυπνης ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, η οποία παρουσιάζει έντονα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά. Η Έκθεση αναφέρεται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της αποθήκευσης ενέργειας, του υδρογόνου και των πράσινων αερίων, της ηλεκτροκίνησης, της εξοικονόμησης ενέργειας, των έξυπνων εφαρμογών διαχείρισης και συνολικά στους κλάδους της νέας, πράσινης ενεργειακής οικονομίας.

Σας προσκαλούμε θερμά να μας επισκεφτείτε, ώστε να ανακαλύψετε από κοντά την νέα βαλίτσα εργαλείων για MC4 & MC4-EVO 2 connectors, νέα υλικά eBOS, τον καινοτόμο εξοπλισμό για την σωστή και σύγχρονη εκπαίδευση στα φωτοβολταϊκά συστήματα καθώς και τα υλικά της εταιρίας Stäubli για την ηλεκτροκίνηση.

Στο περίπτερό μας θα πραγματοποιηθούν live παρουσιάσεις/workshop των πιστοποιημένων εργαλείων της Stäubli για την σωστή συναρμολόγηση των MC4 και MC4-EVO 2 connectors, με παραδείγματα και βέλτιστες πρακτικές για την αποφυγή λαθών που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα σε μια Φ/Β εγκατάσταση.

Η παρουσία σας στο περίπτερο Νο. 13 Stand D17 θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, συμβάλλοντας στην επιτυχία της συμμετοχής μας. Θα ήταν χαρά μας να συζητήσουμε οποιοδήποτε θέμα αφορά τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, στην εξοικονόμηση και την εκπαίδευση στην χρήση eBOS υλικών.