Η ΦΑΟΣ Ανανεώσιμες συμμετέχει στο Forum "Helexpo Dialogues" και το open stage της Renewable Energy Tech 2024

Η ΦΑΟΣ Ανανεώσιμες συμμετέχει στο Forum "Helexpo Dialogues" και το open stage της Renewable Energy Tech 2024
Τρίτη, 05/03/2024 - 09:34

Η ΦΑΟΣ Ανανεώσιμες, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην διεθνή έκθεση Renewable EnergyTech 2024 που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη από 7 μέχρι και 9 Μαρτίου 2024, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμμετοχή της στις κάτωθι εκδηλώσεις:

  1. Στο Forum, HELEXPO DIALOGUES για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, την Κλιματική Αλλαγή, την Κυκλική Οικονομία, την Βιομάζα και τα Βιοαπόβλητα το οποίο διοργανώνει η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τη ΡΑΑΕΥ, την Energypress και το Ελληνογερμανικό Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Ο κ. Κωνσταντίνος Καραγιαννίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΦΑΟΣ Ανανεώσιμες, θα βρίσκεται μεταξύ των συνομιλητών του πάνελ στην ενότητα με τίτλο «Οι προϋποθέσεις για μια ομαλή ανάπτυξη των ΑΠΕ σε συνδυασμό με τους εθνικούς στόχους»

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Ώρα: 11:00πμ

Περίπτερο 14

Περισσότερες πληροφορίες για το Forum, εδώ.

  1. Στο Open Stage της έκθεσης με την παρουσίασή «ΦΑΟΣ Ανανεώσιμες – η φωτεινή πλευρά της ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ», όπου θα αναφερθεί στις εξαιρετικές λύσεις που προσφέρει και θα προσπαθήσει να καταδείξει τη σπουδαιότητα της συνεργασίας των επενδυτών και των κατασκευαστών έργων ηλιακής ενέργειας με τον επίσημο διανομέα του φωτοβολταϊκού εξοπλισμού και την προστιθέμενη αξία που αυτός κομίζει στα έργα τους.

Σάββατο 9 Μαρτίου 2024

Ώρα: 2.30μμ

Περίπτερο 13

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις του Open Stage, εδώ.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στις παραπάνω εκδηλώσεις ενώ σας περιμένουμε και στο περίπτερό μας, Stand B04 στο Περίπτερο 13, για να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας αλλά και να δούμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τα έργα σας!