6η διεθνής έκθεση Verde.tec: Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον!

6η διεθνής έκθεση Verde.tec: Καινοτομία & Τεχνολογία για το Περιβάλλον!
Τρίτη, 26/03/2024 - 11:13
  • Συμμετοχή ρεκόρ εκθετών από Ελλάδα και εξωτερικό
  • Συμμετοχή – ρεκόρ στο VERDE.TEC Forum
  • Οι Καλές Πρακτικές στα βραβεία Greek Green Awards

Η πλέον εξειδικευμένη έκθεση για τοΠεριβάλλον, τηνΚυκλική Οικονομίακαι τιςΈξυπνες Πόλειςστην Ελλάδα, η 6ηδιεθνήςVERDE.TEC / Τεχνολογίες Περιβάλλοντοςέρχεται στις2931 Μαρτίου 2024στο εκθεσιακό κέντροMECστηνΠαιανία, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για συνεργασία και δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Η διοργάνωση που «άνοιξε» το δρόμο για τη διεξαγωγή εκθέσεων για το περιβάλλον στην Ελλάδα, υπόσχεται να παρουσιάσει την επιτομή της τεχνολογίας για κάθε τομέα που αγγίζει το περιβάλλον, αφού θα φιλοξενήσει περισσότερους εκθέτες από κάθε προηγούμενη φορά, με συμμετοχή – ρεκόρ από επιχειρήσεις του εξωτερικού. Η έκθεση προετοιμάζεται για να υποδεχθεί χιλιάδες επισκέπτες, καθώς έχει πλέον αναδειχθεί σε σημείο συνάντησης και συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων, φορέων, τοπικής αυτοδιοίκησης και Πολιτείας.

Verde.tec Forum

Για τρεις ημέρες το VERDE.TECFORUMπιο δυναμικό και επίκαιρο από ποτέ και με τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε προηγούμενη φορά, θα φέρει στο προσκήνιο κάθε ζήτημα που απασχολεί τον τομέα του περιβάλλοντος σήμερα μέσα από ενημερωτικές εκδηλώσεις, εταιρικές παρουσιάσεις και σεμινάρια. Η αυτοκατανάλωση με φωτοβολταϊκά για επιχειρήσεις, νοικοκυριά και αγρότες, τα συστήματα εξοπλισμού για τις έξυπνες πόλεις, η ολοκληρωμένη διαχείριση των υδάτων, η ηλεκτροκίνηση, ο περιβαλλοντικά υπεύθυνος οδοφωτισμός, οι τεχνολογίες αποτύπωσης μεγάλων εκτάσεων και η επιθεώρηση φωτοβολταϊκών, ανεμογεννητριών και εργοταξίων, θα είναι μερικά μόνο από τα θέματα συζήτησης.

Greek Green Awards

Παράλληλα, προετοιμάζεται και η γιορτή του περιβάλλοντος ταGreek Green Awards. Για ακόμη μία χρονιά η επιλογή των νικητών θα γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή η οποία θα μελετήσει τις προτάσεις που θα υποβληθούν και θα επιλέξει οργανισμούς, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις που έθεσαν την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, μέσα από έργα που έχουν υλοποιήσει ή προϊόντα και λύσεις που έχουν αναπτύξει.

  • Δείτε τις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούνται οι εταιρείες που μπορούν να συμμετέχουν στην έκθεσηεδώ.
  • Δείτε τις κατηγορίες των επισκεπτών στις οποίες απευθύνεται η έκθεσηεδώ.
  • Οι εκθέτες και το πρόγραμμα τουVERDE.TEC FORUMθα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.