Υβριδικές λύσεις φωτοβολταϊκών για οικιακή χρήση: Διαδικτυακή παρουσίαση ενημέρωσης για επαγγελματίες από τη Sungrow

Υβριδικές λύσεις φωτοβολταϊκών για οικιακή χρήση: Διαδικτυακή παρουσίαση ενημέρωσης για επαγγελματίες από τη Sungrow
Τετάρτη, 24/01/2024 - 12:25

Με τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο να καθιστούν όλο και πιο ελκυστική την εγκατάσταση οικιακών υβριδικών φωτοβολταϊκών συστημάτων, η Sungrow πραγματοποιεί διαδικτυακή εκπαιδευτική παρουσίαση με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον ιδιαίτερα δυναμικό χώρο.

Με την εγκατάσταση ενός οικιακού φωτοβολταϊκού συστήματος να αποτελεί μια όλο και πιο ελκυστική επιλογή για το κοινό, λόγω του οικονομικού οφέλους που μπορεί να προσφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό και παράλληλα το θετικό αντίκτυπο προς το περιβάλλον, η Sungrow, παγκόσμιος ηγέτης στη σχεδίαση, παραγωγή και διάθεση συστημάτων διαχείρισης, αποθήκευσης και αξιοποίησης ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, διοργανώνει διαδικτυακή παρουσίαση, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2023 στις 11:00π.μ., στοχεύοντας να προσφέρει στους επαγγελματίες όλες τις νεότερες εξελίξεις που αφορούν σε αυτό το ιδιαίτερα δυναμικό χώρο της αγοράς.

Με την κρατική επιδότηση που ισχύει για τα οικιακά υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα (φωτοβολταϊκό με μπαταρία), να αποτελεί ακόμα ένα ελκυστικό κίνητρο για τους καταναλωτές, η Sungrow εστιάζει στην ενημέρωση ώστε οι επαγγελματίες να γνωρίζουν εκείνα τα στοιχεία που κάνουν πιο εύκολη, ασφαλή και αποδοτική την εγκατάσταση ενός τέτοιου συστήματος. Αποτελώντας ηγέτιδα δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο στα συστήματα αξιοποίησης και διαχείρισης ενέργειας, η Sungrow, έχει αναπτύξει ένα υβριδικό οικοσύστημα, το οποίο περιλαμβάνει μια πλήρη σειρά από inverter, μπαταρίες, αλλά και φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων, με κορυφαία χαρακτηριστικά απόδοσης και παράλληλα μια σειρά καινοτόμων χαρακτηριστικών που τα καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστικά και πρακτικά στην τοποθέτηση και στη λειτουργία.

Κατά τη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου της Sungrow, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σε βάθος όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα τους επιτρέψουν να έχουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη δραστηριότητά τους και παράλληλα θα τους επιτρέψουν να εξηγήσουν αυτά τα πλεονεκτήματα και στους πελάτες τους. Παράλληλα, στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο κ. Παναγιώτης Ντελαλής, Distribution Technical Sales Engineer της Sungrow για την Νοτιοανατολική Ευρώπη και ο κ. Χρήστος Τσέγκης, Senior Business Development Manager EV Charging, θα απαντήσουν στα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Η συμμετοχή στην διαδικτυακή παρουσίαση είναι δωρεάν, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστεί απλά να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέσω του παρακάτω συνδέσμου: Sungrow Residential Hybrid PV Systems (clickmeeting.com)