Η ελίν Σταθερός Υποστηρικτής της Ελληνική Ολυμπιακής Επιτροπής

Η ελίν Σταθερός Υποστηρικτής της Ελληνική Ολυμπιακής Επιτροπής
Παρασκευή, 17/11/2023 - 08:15

Υπερήφανος Χορηγός των Κορυφαίων Αθλητών Μ. Τεντόγλου και Στ. Μαλακόπουλου

Αναγνωρίζοντας διαχρονικά τους αθλητές ως πρότυπα για κάθε νέα γενιά, ηελίνυποστηρίζει επί σειρά ετών το έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ).

Το 2024 και ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων, η εταιρία για μια ακόμα φορά, τιμά το Ολυμπιακό ιδεώδες δεσμευόμενη να στηρίξει τις ανάγκες μετακίνησης της ΕΟΕ και της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας με καύσιμα υψηλής ποιότητας.

Παράλληλα, ηελίν χορηγεί δύο κορυφαίους αθλητές στο ταξίδι τους προς την κορυφή, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τον Μίλτο Τεντόγλου, Χρυσό Ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος και ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στέλιο Μαλακόπουλο, Παραολυμπιονίκη του στίβου και Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Οι αξίες που πρεσβεύουν οι δύο χαρισματικοί αθλητές, μεταξύ των οποίων η άμιλλα, ο σεβασμός και η στοχοπροσήλωση, ευθυγραμμίζονται με τις αξίες της εταιρίας όπως αποδεικνύεται μέσα από την πορεία της εδώ και 7 δεκαετίες, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά.

ΟΣτέλιος Μαλακόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή της. Από την πρώτη στιγμή ένιωσα μέλος της μεγάλης οικογένειας τηςελίν, μιας οικογένειας που βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό μου και με ωθεί να ξεπεράσω τα όρια μου και να πετύχω τους στόχους μου».

Ο Μίλτος Τεντόγλου, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μου χαρά να έχω τηνελίνστο πλευρό μου στην πορεία μου προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ευχαριστώ πολύ την εταιρία για την υποστήριξη της για δεύτερη χρονιά, η οποία μου δίνει ώθηση να προετοιμάζομαι με σθένος και σταθερό στόχο να ξεπερνώ τα όριά μου και να φτάνω ακόμα ψηλότερα».

ΟΔιευθύνων Σύμβουλος τηςελίν,κύριος Γιάννης Αληγιζάκης, δήλωσε: «Το 2024 αποτελεί μια χρονιά ορόσημο για τον αθλητισμό σε παγκόσμιο επίπεδο, μια χρονιά εορταστική όπου το «Ευ Αγωνίζεσθαι» κυριαρχεί στις καρδιές όλων μας. Ο αθλητισμός είναι καταλύτης ανάδειξης θετικών προτύπων για την κοινωνία, γι’ αυτό κι εμείς στηνελίνυποστηρίζουμε έμπρακτα το πολυδιάστατο έργο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής αλλά και τις προσπάθειες του Μίλτου και του Στέλιου, δύο αθλητών-πρότυπο, όχι μόνο για την αθλητική τους πορεία, αλλά και για τις αξίες που πρεσβεύουν. Δεσμευόμαστε να στεκόμαστε στο πλευρό τους, με σκοπό να τους δίνουμε ώθηση να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να τους ενθαρρύνουμε να κατακτούν ακόμα περισσότερες κορυφές».