Αποθήκευση Ενέργειας για ΑΠΕ και Υποδομές Φόρτισης για την Ηλεκτροκίνηση Vol. 2

Αποθήκευση Ενέργειας για ΑΠΕ και Υποδομές Φόρτισης για την Ηλεκτροκίνηση Vol. 2
Δευτέρα, 06/11/2023 - 12:03

Energy Solutions Made in Germany-Ημερίδα και Β2Β meetings από το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Σε συνέχεια του μεγάλου ενδιαφέροντος για την επιχειρηματική αποστολή τον Ιούνιο 2023 που διοργάνωσε εκ μέρους του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Προστασίας του Κλίματος (BMWK) το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο , πραγματοποιείται εκ νέου μια αποτολή με 8 γερμανικές εταιρείες από τον κλάδο Ενέργειας με έμφαση στα συστήματα αποθήκευσης για ΑΠΕ και υποδομές φόρτισης για την ηλεκτροκίνηση. Παράλληλα με μια ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στις 05.12.2023, θα υπάρχει η δυνατότητα προσωπικών B2B meetings (06.–07.12.23) με τις συμμετέχουσες εταιρίες από Γερμανία, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών.

ΤηνΤρίτη, 05.12.2023στο πλαίσιο της ημερίδας,8 γερμανικές εταιρείεςαπό τον τομέα της ενέργειας θα παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα και εφαρμογές σε εκπροσώπους ελληνικών επιχειρήσεων και φορέων.

Μεταξύ αυτών θα παρουσιαστούν σύγχρονες λύσεις που συνδυάζουν ΑΠΕ με υποδομές φόρτισης και συστήματα αποθήκευσης με τη χρήση μπαταριών, προσφέροντας λύσεις σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Στον τομέα της ηλεκτροκίνησης σύγχρονες εφαρμογές ελέγχου και διαχείρισης των υποδομών και δικτιών μπορούν να φροντίσουν για την βέλτιστη ποιότητα ηλεκτροφώτισης.

Προσκεκλημένοι ομιλητές από τη Γερμανία και την Ελλάδα θα πλαισιώσουν την ημερίδα με εισηγήσεις για το δυναμικό της γερμανικής αγοράς αλλά και τα δεδομένα και τις προοπτικές του κλάδου στην Ελλάδα.

Δήλωση Συμμετοχής | Ημερίδα, 05.12.2023

Τις επόμενες ημέρες (06. - 07.12.23) θα υπάρχει η δυνατότητα να λάβετε μέρος σεB2B meetingsμε τις συμμετέχουσες εταιρίες από Γερμανία, με στόχο τη δημιουργία νέων συνεργασιών και συνεργειών.

Τόσο η παρακολούθηση του συνεδρίου όσο και οι συμμετοχή σε Β2Β συναντήσεις είναιδωρεάν.

Β2Β meetings | Δήλωση Ενδιαφέροντος

Επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να οργανώσουμε μια επίσκεψη στην εταιρία σας. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τηνΤετάρτη 06 και Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2023, θα έχουν διάρκεια 30-40 λεπτά και θα συνοδεύονται από συνεργάτη του Επιμελητηρίου.