Schneider Electric: Ανάληψη Νέων Αρμοδιοτήτων Από τον Αντώνη Ποθητό και τον Χρήστο Φάμελο

Schneider Electric: Ανάληψη Νέων Αρμοδιοτήτων Από τον Αντώνη Ποθητό και τον Χρήστο Φάμελο
Παρασκευή, 27/10/2023 - 09:40

Σε αλλαγές στη Διοίκηση προχώρησε η Schneider Electric, δίνοντας τη δυνατότητα σε δύο στελέχη να εξελίξουν περαιτέρω τμήματα της εταιρείας, αλλά και τις ομάδες που την περιβάλλουν. Ειδικότερα, τη θέση του Sales Director Distributors & Residential για Ελλάδα και Κύπρο, ανέλαβε ο Αντώνης Ποθητός, ενώ ο Χρήστος Φάμελος αναλαμβάνει καθήκοντα Sales Director Buildings EUs & Channels

Τα δύο στελέχη της εταιρείας διαθέτουν πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους τομείς της ιδιωτικής αγοράς της Βιομηχανίας και της Ενέργειας.

Ο κ. Ποθητός εργάζεται στην εταιρεία από το 2009, έχοντας φέρει εις πέρας με επιτυχία σημαντικά projects. Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στην Schneider Electric ως Product Manager στο τμήμα Marketing και στη συνέχεια ως Sales Manager στο δίκτυο συνεργατών. Παράλληλα, διετέλεσε από το 2015 έως το 2016 Διευθυντής του Γραφείου Βορείου Ελλάδος έχοντας στην ευθύνη του το σύνολο των δραστηριοτήτων, πριν αναλάβει τον Ιούλιο του 2017 ως Εμπορικός Διευθυντής και μέλος της διοίκησης της Schneider Electric Ελλάδος και Κύπρου. Με εμπειρία πάνω από 20 έτη σε πολυεθνικές εταιρίες οδηγώντας τις εξελίξεις και ανοίγοντας το δρόμο για επιτυχίες τόσο σε τμήματα Marketing, Διαχείριση Έργων στην αγορά των Κτηρίων και της Βιομηχανίας, ο κ. Ποθητός συνέβαλε τόσο στην εξέλιξη στελεχών, όσο και στην εμπορική ανάπτυξη των εταιρειών.

pothitos__schneider_electric.jpg

Η συνεργασία του κ. Φάμελου με τη Schneider Electric ξεκίνησε το 2018 ως Commercial & Industrial Buildings Business Developer. Μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση Data Center EcoStruxure Sales Manager για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, έχοντας συνεισφέρει ουσιαστικά στην ανάπτυξη των projects, αλλά και λύσεων που αφορούν σε έξυπνα συστήματα διαχείρισης και παρακολούθησης κρίσιμων IT υποδομών στα Data Centers. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία σε όλο το φάσμα των πωλήσεων για τον κλάδο εμπορικών και βιομηχανικών κτιρίων, με εξειδίκευση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και σε θέματα που αφορούν λύσεις αυτοματισμού, διαχείρισης ενέργειας, μοντελοποίησης Data Centers, αλλά και συστημάτων παρακολούθησής τους.

fam.jpg