Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή: Σκληρή μάχη στο λιανεμπόριο για τους δικαιούχους

Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή: Σκληρή μάχη στο λιανεμπόριο για τους δικαιούχους
Πέμπτη, 29/12/2022 - 07:06

Μάχη για τους νέους δικαιούχους του Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή.

Σκληρή μάχη έχει ξεσπάσει στο λιανεμπόριο ηλεκτρικών συσκευών για την «πίτα» των 148.325 επιπλέον vouchers, για άτομα που είχαν ήδη ακολουθήσει τη διαδικασία υποβολής αίτησης και είχαν χαρακτηριστεί «επιλαχόντες» στο πρόγραμμα Ανακυκλώνω - Αλλάζω Συσκευή.

Βροχή πέφτουν οι διαφημίσεις για διευκολύνσεις και δώρα, εκτός π.χ. από την δωρεάν απεγκατάσταση του παλιού κλιματιστικού, την δωρεάν εγκατάσταση του νέου και την δωρεάν παράδοση των προϊόντων στον χώρο του αγοραστή, όχι μόνο σε ένα εύρος ώρας μέχρι το μεσημέρι αλλά για παράδοση και το απόγευμα.

Επιπλέον, με την ανακύκλωση της παλιάς λευκής συσκευής ή του κλιματιστικού οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν δωροεπιταγές έως 100 ευρώ, για επόμενη αγορά τους, ενώ ιδιαίτερα διαφημίζεται από τους λιανεμπορικούς ομίλους η υπηρεσία για αγορά, με έως και 36 δόσεις, χωρίς κάρτα, δηλαδή, με χρηματοδότηση μέσω καταναλωτικού δανείου. Σημειώνεται ότι η πληρωμή της εκάστοτε δόσης γίνεται αυτόματα μέσα από το Λογαριασμό Εξυπηρέτησης του δανείου με sms, μέσω πληρωμής σε ΑΤΜ, σε υποκατάστημα τράπεζας ή ακόμη και από τον ίδιο τον πελάτη στο εκάστοτε κατάστημα. Το μόνο που πρέπει να σιγουρέψει ο πελάτης είναι να υπάρχει το αντίστοιχο ποσό κάθε μήνα).