Η LG Business Solutions Συμμετέχει στην Climatherm Energy 2024 με βιώσιμες Λύσεις Ψύξης και Θέρμανσης

Η LG Business Solutions Συμμετέχει στην Climatherm Energy 2024 με βιώσιμες Λύσεις Ψύξης και Θέρμανσης
Πέμπτη, 22/02/2024 - 08:22

Το τμήμα LG Business Solutions θα συμμετέχει για μία ακόμη χρονιά στη διεθνή έκθεση Climatherm Energy 2024, ανανεώνοντας τη δέσμευσή του στην καινοτομία και τη βιωσιμότητα στον τομέα της ενέργειας.

Η εκδήλωση, που θεωρείται ως ένας από τους κορυφαίους θεσμούς στην Ελλάδα για την παρουσίαση των εξελίξεων στις τεχνολογίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, θέρμανσης και ψύξης, θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο Athens Metropolitan Expo.

Η LG, έχοντας μια επιτυχημένη παρουσία στην έκθεση τα προηγούμενα χρόνια, θα παρουσιάσει και φέτος το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιό της με κορυφαίες λύσεις ψύξης και θέρμανσης. Οι παρευρισκόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το κοινό περίπτερο LG BUSINESS SOLUTIONS | AIRLEX HELLAS στην Αίθουσα 3, Stand 17, για να εξερευνήσουν ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων που έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίσουν τις επιχειρήσεις και να προωθήσουν την ενεργειακή αποδοτικότητα.

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μια ευρεία γκάμα λύσεων επαγγελματικού κλιματισμού, αντλιών θερμότητας και κλιματιστικών, ιδανικά σχεδιασμένα για εξοικονόμηση ενέργειας και εξαιρετικές επιδόσεις Οι εν λόγω λύσεις όχι μόνο εξασφαλίζουν μειωμένο ενεργειακό κόστος, αλλά συμβάλλουν και σε ένα πιο πράσινο και βιώσιμο μέλλον.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του Τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, εξέφρασε ικανοποίηση για τη συνεργασία, δηλώνοντας: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχουμε για ακόμα μία χρονιά σε μία από τις πιο εξειδικευμένες εκθέσεις του κλάδου της ενέργειας, την Climatherm Energy 2024. Στοχεύουμε να αναδείξουμε την απαράμιλλη ποιότητα και τον ενεργειακά αποδοτικό χαρακτήρα των λύσεών μας, προωθώντας το όραμά μας για την παροχή καινοτόμων προϊόντων που οδηγούν σε θετικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, ενώ παράλληλα ανταποκρίνονται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας».

Η ομάδα Επαγγελματικών Λύσεων της LG θα είναι διαθέσιμη για να συνομιλήσει με τους ενδιαφερόμενους για τις νέες προτάσεις αναβάθμισης κλιματισμού-θέρμανσης, που εφαρμόζονται με βάση την ανάγκη της κάθε επιχείρησης.

LG_BS_Climatherm_Energy_2024.jpg