Ο τεχνολογικός κολοσσός ABB οργανώνει την εβδομάδα καινοτομίας και εξηλεκτρισμού στην πόλη Σιάμεν στην Κίνα

Ο τεχνολογικός κολοσσός ABB οργανώνει την εβδομάδα καινοτομίας και εξηλεκτρισμού στην πόλη Σιάμεν στην Κίνα
Πέμπτη, 11/01/2024 - 13:59

Ο ελβετικός τεχνολογικός κολοσσός ABB οργανώνει την εβδομάδα καινοτομίας και εξηλεκτρισμού στην πόλη Σιάμεν της επαρχίας Φουτσιάν που βρίσκεται στη νοτιοανατολική ακτή της Κίνας.

Για μία εβδομάδα η ABB θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τον αυτόματο διακόπτη κυκλώματος συνεχούς ηλεκτρικού ρεύματος που έχει αναπτύξει, αλλά και περισσότερα από 20 νέα προϊόντα της προκειμένου να προωθήσει τα συστήματα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μεταξύ σημαντικών τομέων της βιομηχανικής παραγωγής και της τοπικής οικονομίας.

Οι σχετικές εβδομαδιαίες δράσεις περιλαμβάνουν επίσης την οργάνωση ενός ανοιχτού φόρουμ, με ομιλίες για τη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας, την πραγματοποίηση επιμέρους συζητήσεων ανά τομέα βιομηχανικής παραγωγής, αλλά και την παρουσίαση νέων προϊόντων.

Θα οργανωθούν και θεματικές εκθέσεις παρουσιάζοντας τον ρόλο της ΑΒΒ στη μεταφορά ηλεκτρικής ενέργειας σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και σύγχρονες τεχνολογικές καινοτομίες της στους τομείς της ηλεκτρικής ενέργειας, των κατασκευών, της βιομηχανικής παραγωγής, αλλά και της ενεργειακής υποστήριξης βάσεων διαχείρισης δεδομένων.