H nvisionist Χορηγός του Διεθνούς Συνεδρίου CWW 2023

H nvisionist Χορηγός του Διεθνούς Συνεδρίου CWW 2023
Παρασκευή, 15/09/2023 - 11:29

Η κορυφαία ελληνική start-up nvisionist ανακοινώνει με υπερηφάνεια τη συμμετοχή της ως επίσημος Χορηγός του 7ου Διεθνούς Συνεδρίου CWW, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2023 στο Σίμπενικ της Κροατίας.

Η nvisionist στηρίζει το εξέχον συνέδριο για τη βιομηχανία αιολικής ενέργειας και την προστασία της άγριας ζωής, στο οποίο θα παρουσιάσει την τεχνολογία αιχμής που εφαρμόζει στα παγκοσμίως καινοτόμα προϊόντα της, με σκοπό την παροχή βιώσιμων και αποδοτικών λύσεων αιολικής ενέργειας που σέβονται και προστατεύουν το περιβάλλον και τη βιοποικιλότητα.

Το Συνέδριο για την Αιολική Ενέργεια και την Άγρια Φύση CWW είναι ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα συνέδρια διεθνώς και πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια. Συγκεντρώνει ερευνητές, επιστήμονες, επαγγελματίες και κυβερνητικούς αξιωματούχους από όλον τον κόσμο, προκειμένου να μοιραστούν την τεχνογνωσία και τις εμπειρίες τους και να αναπτύξουν λύσεις για την αποφυγή και ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων των αιολικών πάρκων στην άγρια ζωή, τόσο στην ξηρά όσο και στη θάλασσα. Το φετινό Συνέδριο CWW πραγματοποιείται στην Κροατία με κεντρικό θέμα την «Αναβάθμιση της Αιολικής Ενέργειας με σεβασμό στη Φύση» και για πρώτη φορά πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, γεγονός που υπογραμμίζει τη σημασία αλλά και την εμβέλειά του. Η nvisionist θα είναι εκεί, συμμετέχοντας ως η μοναδική ελληνική εταιρεία στο CWW 2023 και υπερήφανη χορηγός του συνεδρίου.

nvisionist_1.jpg

Η nvisionist, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση του μέλλοντος της Αιολικής Ενέργειας, θα παρουσιάσει το κορυφαίο προϊόν της, το επαναστατικό σύστημα ανίχνευσης και παρακολούθησης πτηνών nvbird®, το οποίο έχει ήδη διακριθεί με δύο παγκόσμια βραβεία καινοτομίας και δεκαοκτώ (18) ακόμα άλλες διακρίσεις και βραβεία . Το nvbird®️ αποτελεί μια πρωτοπόρο, ολοκληρωμένη λύση που βρίσκεται στην αιχμή της παγκόσμιας τεχνολογίας με εφαρμογή στην Αιολική Ενέργεια, σημαντικά οφέλη για το περιβάλλον και δημιουργία υπεραξίας για τα αιολικά πάρκα, χερσαία και θαλάσσια. Με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (“Artificial Intelligence”) και τεχνολογιών Μηχανικής Μάθησης (“Machine Learning”), το nvbird®️ αποτρέπει τις συγκρούσεις πτηνών με τα πτερύγια ανεμογεννητριών, προστατεύοντας την πανίδα κάθε περιοχής, ενώ παράλληλα σχεδόν εκμηδενίζει τις εσφαλμένες ακινητοποιήσεις των ανεμογεννητριών, βελτιστοποιώντας σημαντικά την παραγωγικότητά τους. Η τεχνογνωσία και η καινοτομία που ενσωματώνονται στο nvbird®️, το έχουν καθιερώσει σε παγκόσμιο επίπεδο ως την πλέον σημαντική και αποτελεσματική λύση για την επιτάχυνση της απολιγνιτοποίησης και της επίτευξης του zero emission, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί κρίσιμη παράμετρο για την ανάπτυξη των Αιολικών πάρκων διεθνώς, προστατεύοντας το περιβάλλον και την βιοποικιλότητα. Η καινοτομία που προσφέρει επεκτείνεται συνεχώς, με πιο πρόσφατη την εφαρμογή του και σε πολιτικά και στρατιωτικά αεροδρόμια.

Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το booth της nvisionist, για να γνωρίσουν από κοντά τις δυνατότητες του nvbird® και τη συμβολή του στην προστασία της πανίδας και του περιβάλλοντος.