Η Sunlight Group στην έκθεση LogiMAΤ με το Νέο Προϊόν Sunlight Li.ON FORCE “Lite”

Η Sunlight Group στην έκθεση LogiMAΤ με το Νέο Προϊόν Sunlight Li.ON FORCE “Lite”
Τετάρτη, 12/04/2023 - 14:48

Η Sunlight Group Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας (Sunlight Group), παγκόσμια εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται σε καινοτόμες λύσεις βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης για τον κλάδο της ενδοεφοδιαστικής αλυσίδας (intralogistics) και τα συστήματα αποθήκευσης ενέργειας από ΑΠΕ, θα συμμετάσχει στη διεθνή εμπορική έκθεση LogiMAT 2023 που θα πραγματοποιηθεί 25-27 Απριλίου, στη Στουτγκάρδη.

Σε συνέχεια των σημαντικών εξαγορών που διεύρυναν και ενίσχυσαν την εφοδιαστική αλυσίδα και την αλυσίδα αξίας της Sunlight Group, η εταιρεία θα παρουσιάσει στο περίπτερο 10H60 τα καινοτόμα, ολοκληρωμένα, και διαφοροποιημένα προϊόντα της.

Το περίπτερο της Sunlight περιέχει το ολοκληρωμένο και εμπλουτισμένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας που καταδεικνύει το στόχο της να καλύψει ολόκληρη την αλυσίδα αξίας των μπαταριών – κρίσιμο βήμα προς την ενεργειακή μετάβαση σε ένα πλήρως ηλεκτρικό μέλλον: από τα στοιχεία, τις συστοιχίες μπαταριών (modules) και τις μπαταρίες που παράγονται στις εγκαταστάσεις της Sunlight, έως τα κιβώτια αποθήκευσης ενέργειας και τα εξαρτήματα της Sunlight Technosystems και τους ευέλικτους φορτιστές Sunlight PowerBox που κατασκευάζονται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της PBM S.R.L., μέχρι τις άριστες υπηρεσίες πωλήσεων και εξυπηρέτησης μετά την πώληση που εγγυώνται με την πολυετή τους εμπειρία η A. Müller GmbH και οι θυγατρικές της, ATEC Batterien GmbH και Maintaler Batterievetrieb GmbH. Η Triathlon Group, θυγατρική της Sunlight, θα παρουσιάσει τα καινοτόμα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένου του έξυπνου συστήματος MD LOADmanagement, στο περίπτερο G27 της αίθουσας 10.

Το νέο προϊόν της Sunlight που θα παρουσιαστεί στο περίπτερο 10H60 είναι η μπαταρία Sunlight Li.ON FORCE Lite, η νεότερη προσθήκη στη σειρά μπαταριών ιόντων λιθίου της εταιρείας για τη βιομηχανική ηλεκτροκίνηση. Η σειρά Sunlight Li.ON FORCE περιλαμβάνει «έξυπνες» μπαταρίες που σχεδιάστηκαν για να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών. Η έκδοση «Lite» παρέχει ολοκληρωμένες και πιο οικονομικές επιλογές για οχήματα κατηγορίας ΙΙI με μικρότερη θήκη μπαταρίας, όπως τα χειροκίνητα παλετοφόρα οχήματα. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου της Sunlight εξασφαλίζουν κορυφαία ασφάλεια, υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής, χάρη στις προηγμένες συστοιχίες μπαταριών που συγκολλώνται με λέιζερ στις γραμμές συναρμολόγησης υψηλού αυτοματισμού που διαθέτει η Sunlight Group στις εγκαταστάσεις της.

Νέα προσθήκη διαθέτει και η Sunlight ElectroLiFe, σειρά μπαταριών ημι-έλξης ιόντων λιθίου που προορίζεται για οχήματα αναψυχής και ειδικότερα τροχόσπιτα ή αυτοκινούμενα – κλάδο στον οποίο η A. Müller GmbH διαθέτει σημαντική και πολυετή εμπειρία. Ο καινοτόμος ελαφρύς αλλά στιβαρός σχεδιασμός της Sunlight ElectroLiFe ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών και να επιτρέπει την εγκατάσταση plug & play, χωρίς εργαλεία, σε αμαξίδια γκολφ και άλλα οχήματα αναψυχής, καθώς και σε ελαφριά εμπορικά ή κατασκευαστικά οχήματα, σε βιομηχανικό εξοπλισμό ή εξοπλισμό χειρισμού υλικών.

Σχολιάζοντας τη συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση, ο Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight Group, δήλωσε: «Χαιρόμαστε πάντα να συμμετέχουμε στη LogiMAT και να παρουσιάζουμε το καινοτόμο χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, το οποίο και διευρύνεται συνεχώς. Και ειδικότερα τώρα που η Sunlight Group έχει ενισχύσει το αποτύπωμά της στη γερμανική αγορά μέσω της εξαγοράς των A. Müller και Triathlon Group. Είμαστε ηγέτες στον κλάδο της βιομηχανικής ηλεκτροκίνησης για την ενδοεφοδιαστική αλυσίδα (intralogistics) και στα Συστήματα Αποθήκευσης Ενέργειας για ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η εξειδικευμένη ομάδα επιστημόνων και ερευνητών της εταιρείας εργάζεται για να συνεχίσει να εμπλουτίζει και να βελτιώνει τα καινοτόμα προϊόντα που παρέχουμε στους δύο αυτούς κομβικούς τομείς, προκειμένου η Sunlight Group να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζουμε τη νέα μας μπαταρία Sunlight Li.ON FORCE "Lite". Επενδύουμε σημαντικά κεφάλαια και πόρους για την πλήρη καθετοποίηση της παραγωγής ιόντων λιθίου, όπως έχουμε ήδη επιτύχει με τα προϊόντα μολύβδου-οξέος της Sunlight».