Η Helleniq Energy στο πλευρό των ευάλωτων γυναικών

Η Helleniq Energy στο πλευρό των ευάλωτων γυναικών
Παρασκευή, 08/03/2024 - 15:36

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η HELLENiQ ENERGY αναλαμβάνει και φέτος σειρά πρωτοβουλιών που στοχεύουν στην επαγγελματική ενδυνάμωση, τη μείωση των εμποδίων και τον περιορισμό των διακρίσεων σε βάρος των ευάλωτων γυναικών

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός, επεσήμανε: «Σας ευχαριστούμε θερμά για την ιδιαίτερα ευγενική απόφαση. Θεωρούμε τη μεγάλη αυτή δράση ως έμπρακτη απόδειξη εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας προς τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αλλά και συνέχισης της μακροχρόνιας και αγαστής συνεργασίας μας προς ενίσχυση και ενδυνάμωση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων της χώρας. Παράλληλα, βεβαίως, θα πρέπει να επισημανθεί η ιδιαίτερης σημασίας διαχρονική ανθρωπιστική, αλτρουιστική, αλληλέγγυα κοινωνική προσφορά της HELLENiQ ENERGY, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση».

Η ιδρύτρια και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Κέντρου Γυναικών «Ίριδα» κ. Χλόη Κούσουλα, τόνισε από την πλευρά της: «Η πολύτιμη και αναγκαία συνεισφορά σας έχει σπουδαίο θετικό αντίκτυπο και συμβάλλει καθοριστικά στην διατήρηση του Κέντρου μας ως ασφαλούς χώρου για γυναίκες με αυξημένες κοινωνικές και οικονομικές ευαλωτότητες. Ευχαριστούμε τον Όμιλο της HELLENiQ ENERGY από καρδιάς».

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Ιωάννης Γκαράνης, δήλωσε: «Η εταιρεία HELLENiQ ENERGY σε συνεργασία με τον Δήμο Κομοτηνής προχωρούν στην ανακαίνιση του ισογείου χώρου του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών Δήμου Κομοτηνής, καθώς και στη διαμόρφωση χώρου παιχνιδιού για τα παιδιά τους. Η δράση της HELLENiQ ENERGY συμβάλει σημαντικά στην επίτευξη του κυριότερου στόχου του Ξενώνα, που δεν είναι άλλος από την ανακούφιση των γυναικών που έχουν υποστεί βία, καθώς και των παιδιών τους».