Στις 11 Ιανουαρίου 2024 η Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για έγκριση πώληση της Anemos

Στις 11 Ιανουαρίου 2024 η Έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων για έγκριση πώληση της Anemos
Τρίτη, 19/12/2023 - 09:55

Σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 11 Ιανουαρίου, καλεί η Ελλάκτωρ τους μετόχους της εταιρείας

Μεταξύ άλλων θεμάτων αναμένεται να εγκρίνουν την πώληση μετοχών της Anemos στηνMotor OilRenewable Energy, μετά το πράσινο φως που έδωσε το διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας η έκτακτη γενική συνέλευση θα συνεδριάσει στην έδρα της εταιρείας στην Κηφισιά.

Τα άλλα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

  1. Εκλογή νέου πρόσθετου Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Ανακοίνωση εκλογής Ανεξάρτητου Μη Εκτελεστικού Μέλους σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. Προσδιορισμός Ανεξάρτητων μη Εκτελεστικών Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου.
  3. Ανακοίνωση εκλογής μέλους της Επιτροπής Ελέγχου σε αντικατάσταση παραιτηθέντος. Επαναπροσδιορισμός της Επιτροπής Ελέγχου (είδος, σύνθεση, αριθμός, ιδιότητα μελών και θητεία), σύμφωνα με το άρθρο 44 του Ν. 4449/2017, όπως ισχύει.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από το Νόμο απαρτία και εξ αυτού του λόγου δεν καταστεί δυνατή η λήψη αποφάσεων για το σύνολο ή για κάποιο από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η τυχόν Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα συνέλθει στις 18.01.2024, και ώρα 11:00 π.μ. με τον ίδιο τρόπο και με τα αυτά θέματα (μη συζητηθέντα) της αρχικής ημερήσιας διάταξης, χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης