Schneider Electric: Η Δανάη Μανωλή αναλαμβάνει καθήκοντα Data Center Segment & EcoStruxure Sales Manager για τη ΝΑ Ευρώπη

Schneider Electric: Η Δανάη Μανωλή αναλαμβάνει καθήκοντα Data Center Segment & EcoStruxure Sales Manager για τη ΝΑ Ευρώπη
Δευτέρα, 04/12/2023 - 15:09

Η Δανάη Μανωλή αναλαμβάνει νέα καθήκοντα ως Data Center Segment & EcoStruxure Sales Manager στον τομέα του Secure Power (APC) στη Schneider Electric για τη ζώνη της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Ο ρόλος της εστιάζει στην ανάπτυξη των πωλήσεων στον τομέα των Data Center, όσον αφορά στην προώθηση των προϊόντων, των λογισμικών, των ολοκληρωμένων λύσεων EcoStruxure (Building, Power, Grid, IT) καθώς και των Services, για όλο το Product Portfolio της Schneider Electric.

Η κυρία Μανωλή ανήκει τα τελευταία 7 χρόνια στο δυναμικό της Schneider Electric, έχοντας φέρει εις πέρας με επιτυχία σημαντικά projects. Ξεκίνησε από το Tendering Department, με την προμελέτη έργων Μέσης Τάσης και συνέχισε στο CIB Department, παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε μελετητικά γραφεία για την εκπόνηση Η/Μ μελετών. Διαθέτει τεχνογνωσία ως προς τα προϊόντα και τα λογισμικά της εταιρείας, τόσο για κρίσιμες, όσο και μη εφαρμογές, στον τομέα των Εμπορικών και Βιομηχανικών εγκαταστάσεων (CIB).

Με πολυετή εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων, αλλά και στην αξιολόγηση της ενεργειακής απόδοσης των ευρωπαϊκών πολιτικών, μέσω ερευνητικών προγραμμάτων της Κομισιόν, στόχος της είναι η ενίσχυση της βιωσιμότητας και της αειφόρου ανάπτυξης της εταιρείας. Επιπλέον, με την ανάπτυξη διασυνδεδεμένων λύσεων για τη διαχείριση της ενέργειας, των ΙΤ υποδομών καθώς και με συμβουλευτικές προτάσεις για την εξασφάλιση αδιάλειπτης λειτουργίας, θα συμβάλει στη μεγιστοποίηση της κερδοφορίας και της παραγωγικότητας, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ανάπτυξη έξυπνων και βιώσιμων Data Center.

Πέρα από την επαγγελματική της εμπειρία, έχει ολοκληρώσει με επιτυχία μία πλειάδα ακαδημαϊκών σπουδών, ούσα Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών (ΔΠΘ) και κάτοχος τριών Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων (ΕΜΠ), στις εξής θεματολογίες: Ενεργειακά Συστήματα, Τεχνοοικονομικά Συστήματα, Συστήματα Αυτοματισμού, παράλληλα με την πλήρη απασχόλησή της.

Μέσα από τη στοχοπροσήλωση που τη χαρακτηρίζει ως άνθρωπο, αναλαμβάνοντας τα νέα της καθήκοντα, η Δανάη Μανωλή δήλωσε σχετικά: «Η διαρκής ανάπτυξη των Data Center οδηγεί στην απαίτηση ενσωμάτωσης αξιόπιστων, ασφαλών και βιώσιμων ΙΤ υποδομών. Συνεχίζοντας το πρωτοποριακό έργο της ομάδας του Secure Power, μέσα από τη νέα μου θέση σκοπεύω να εδραιώσω τις ψηφιακές λύσεις του EcoStruxure, ως τον αδιαμφισβήτητο σύμμαχο προς την κατεύθυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού και των βιώσιμων λύσεων, καθώς η Schneider Electric είναι σε θέση να στηρίξει οποιαδήποτε κρίσιμη εγκατάσταση και να δημιουργήσει ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις του μέλλοντος, σήμερα».