Εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού

Εγκαίνια του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου-Αιτωλικού
Πέμπτη, 09/11/2023 - 14:42

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση των εγκαινίων του Κέντρου Πληροφόρησης Εθνικού Πάρκου Λιμνοθαλασσών Μεσολογγίου – Αιτωλικού τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 στην έδρα της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΟΦΥΠΕΚΑ, στο Αιτωλικό.

Το Κέντρο Πληροφόρησης εγκαινίασε με τον καθιερωμένο αγιασμό ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ενώ, μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων, απηύθυνε χαιρετισμό η αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, καθώς και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών Τομέα Α΄ του ΟΦΥΠΕΚΑ, Δρ Διονυσία Χατζηλάκου.

Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της Διαχειριστικής Αρχής του ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας, της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (ΠΟΑΥ) Νοτιών Εχινάδων, της Διεύθυνσης Δασών Νομού Αιτωλοακαρνανίας, της Αιτωλικής Αναπτυξιακής, του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, του Ναυτικού Ομίλου Αιτωλικού, τοπικών φορέων, συλλόγων και ΜΚΟ, καθώς και καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών, των Δημόσιων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Μεσολογγίου και Αγρινίου και οι υπεύθυνοι σχολικών δραστηριοτήτων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και του Κέντρου Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (ΚΕΠΕΑ) Μεσολογγίου (πρώην Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ξενάγηση των προσκεκλημένων εντός του Κέντρου Πληροφόρησης από την υπεύθυνη υλοποίησης του έργου, αναφορικά με τις αρχές σχεδιασμού της έκθεσης και το θεματικό της περιεχόμενο.5094, e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Τελευταία τροποποίηση στις 09/11/2023 - 14:45