Διαβούλευση της ΡΑΑΕΥ για την τροποποίηση του Κανονισμού Αγοράς Εξισορρόπησης και του Κώδικα Διαχείρισης ΕΣΜΗΕ

Διαβούλευση της ΡΑΑΕΥ για την τροποποίηση του Κανονισμού Αγοράς Εξισορρόπησης και του Κώδικα Διαχείρισης ΕΣΜΗΕ
Πέμπτη, 22/06/2023 - 08:05

Η ΡΑΑΕΥ θέτει σε δημόσια διαβούλευση την εισήγηση του Διαχειριστή του ΕΣΜΗΕ, όπως υποβλήθηκε στην Αρχή με το υπ’ αριθμ. πρωτ. ΡΑΑΕΥ Ι-352571/19.06.2023 έγγραφό του αναφορικά με την τροποποίηση του Κανονισμού Αγοράς Εξισορρόπησης και του Κώδικα Διαχείρισης ΕΣΜΗΕ.

Η εν λόγω πρόταση στοχεύει στην τροποποίηση διατάξεων των ως άνω κανονιστικών κειμένων, προκειμένου να ολοκληρωθεί το πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία Απευθείας Γραμμών, όταν οι χρήστες τους συνδέονται παράλληλα και στο ΕΣΜΗΕ, και συγκεκριμένα, τη διαδικασία παράλληλης σύνδεσης, την εγκατάσταση των αναγκαίων μετρητικών διατάξεων και την εκκαθάριση της ενέργειας που προμηθεύονται μέσω των Απευθείας Γραμμών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση υποβάλλοντας τις απόψεις τους επί των ως άνω κειμένων ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή εγγράφως, έως και την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023.

Η ΡΑΑΕΥ, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παρ. 3 του άρθρου 5 του Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας (ν.2690/1999, ΦΕΚ Α’ 45), θα δημοσιοποιήσει κατάλογο των συμμετεχόντων στη διαβούλευση καθώς και το περιεχόμενο των σχετικών εγγράφων, με εξαίρεση την περίπτωση κατά την οποία ο συμμετέχων αιτείται τη μη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και/ή των απόψεών του.

Συνημμένο αρχείο:

  • Εισήγηση ΑΔΜΗΕ Α.Ε.με τις προτεινόμενες τροποποιήσεις του Κανονισμού Αγοράς Εξισορρόπησης και του Κώδικα Διαχείρισης ΕΣΜΗΕ