Πέντε νέα έργα για την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε δημόσια κτίρια

Πέντε νέα έργα για την εγκατάσταση φυσικού αερίου σε δημόσια κτίρια
Eurokinissi
Τετάρτη, 03/05/2023 - 18:47

Πέντε νέα έργα για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου σε δημόσια κτίρια της Πελοποννήσου, εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» συνολικής δημόσιας δαπάνης 4 εκατ. ευρώ περίπου.

Οι πέντε νέες εντάξεις έργων είναι οι εξής:

1.Ένταξη της Πράξης «Προμήθεια Υλικών για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου σε κτίρια του Δήμου Τρίπολης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020».

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και δικαιούχος είναι ο Δήμος Τρίπολης.

Η συνολική επιλέξιμη δημόσια δαπάνης της πράξης είναι 1.063.333,33 ευρώ ενώ η ημερομηνία έναρξης της Πράξης ορίζεται η 06/04/2023 και λήξης η 31/12/2023.

Το παρόν έργο αφορά στην «Προμήθεια Υλικών για την εγκατάσταση δικτύου φυσικού αερίου σε κτίρια του Δήμου Τρίπολης». Αφορά στην εγκατάσταση του απαραίτητου εξοπλισμού για την μετατροπή του δικτύου θέρμανσης από το υφιστάμενο καύσιμο σε καύσιμο φυσικό αέριο σε είκοσι ένα κτήρια του Δήμου Τρίπολης.

2.Ένταξη της Πράξης «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης με συστήματα φυσικού αερίου σε δημόσια κτίρια στη Μεγαλόπολη» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» και στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη μηχανισμών στήριξης της επιχειρηματικότητας».

Η πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και Δικαιούχους είναι η Αναπτυξιακή Πάρνωνα Ανώνυμη Εταιρεία – Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.