ΔΕΔΑ: Ενημερωτικές εκδηλώσεις στη Φλώρινα, στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, για τα έργα φυσικού αερίου

ΔΕΔΑ: Ενημερωτικές εκδηλώσεις στη Φλώρινα, στις 21 και 22 Φεβρουαρίου, για τα έργα φυσικού αερίου
Δευτέρα, 20/02/2023 - 09:53

Ενημερωτικές εκδηλώσειςστηΦλώριναθα πραγματοποιήσει ηΔΕΔΑτηνΤρίτη 21 και την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023με στόχο τηνέγκυρηκαιυπεύθυνη πληροφόρησητων πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου για ταέργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων,οιπολίτες θαέχουν την ευκαιρία ναενημερωθούν γιατην πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για ταοφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουναναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίουκαι να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ, άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/).

Σημειώνεται ότι φέτος η ΔΕΔΑ προσφέρει100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσηςσε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την ενεργοποίηση της σύνδεσής τους έως τις 31/12/2023.

Ταυτόχρονα, προβλέπεται100% επιδότησηαπό το ΕΠΑνΕΚτου κόστους της εσωτερικής εγκατάστασης 5.000 οικιακών καταναλωτώνπου θα συνδεθούν με το δίκτυο φυσικού αερίου στη Φλώρινα.

Αναλυτικά, τοπρόγραμματωνενημερωτικών εκδηλώσεων, που διοργανώνει ηΔΕΔΑσε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας, είναι το εξής:

  • Τρίτη 21/2/2023 – Φλώρινα 20:00 μ.μ.: Εκδήλωση με θέμα «Ενημέρωση Σωματείων σχετικά με τις Υφιστάμενες Εργασίες Επέκτασης του Δικτύου Διανομής της ΔΕΔΑ στην πόλη της Φλώρινας» (Ξενοδοχείο Lingos, Ναούμ 1, Φλώρινα)
  • Τετάρτη 22/2/2023 – Αμμοχώρι Φλώρινας10:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.: Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Αμμοχωρίου προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί από τους κατοίκους του οικισμού, θα εξεταστεί η ένταξη του Αμμοχωρίου στις προγραμματισμένες επεκτάσεις δικτύου.
  • Τετάρτη 22/2/2023 – Αρμενοχώρι Φλώρινας16:30 π.μ. – 20:30 μ.μ.: Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων ΚΕΦΟ (Πλατεία Αρμενοχωρίου) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου. Ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα εκδηλωθεί από τους κατοίκους του οικισμού, θα εξεταστεί η ένταξη του Αρμενοχωρίου στις προγραμματισμένες επεκτάσεις δικτύου.