Κιλκίς: Το φυσικό αέριο έφτασε στο κέντρο της πόλης

Κιλκίς: Το φυσικό αέριο έφτασε στο κέντρο της πόλης
Δευτέρα, 16/01/2023 - 11:29

Μεγοργούς ρυθμούςπροχωράει το έργο τηςΔΕΔΑγια τηνεπέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίουστην πόλη τουΚιλκίς. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου σε κεντρικά σημεία της πόλης μεταξύ των οποίων είναι οι οδοίΕλευθερίου Βενιζέλου,Καπέτα,Λέκκακαι21ηςΙουνίου, παρέχοντας τη δυνατότητα σε νοικοκυριά, επιχειρήσεις και δημόσια κτίρια να αποκτήσουν πρόσβαση στο φυσικό αέριο.

Για τονκαλύτερο προγραμματισμότων εργασιών, τηνελαχιστοποίησητης όχλησηςτων κατοίκων και τονέγκαιροκαιαποτελεσματικό συντονισμόμε τονΔήμο Κιλκίς, ο οποίος προγραμματίζει εργασίες ανάπλασης και ασφαλτόστρωσης στη συγκεκριμένη περιοχή της πόλης,ενθαρρύνουμε τους πολίτεςοι οποίοι επιθυμούν τη σύνδεση του ακινήτου τους με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίουνα εκδηλώσουν άμεσα το ενδιαφέρον τουςστην ιστοσελίδα της ΔΕΔΑ (www.deda.gr/map/).

Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων, ακολουθείχάρτηςμε τις οδούςστις οποίες θα πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής του δικτύου (αποτυπώνονται με κίτρινο χρώμα) στο κέντρο της πόλης. Επίσης, για περισσότερες πληροφορίες ή τυχόν απορίες οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 212 0215 904 (Δευτέρα έως Παρασκευή, 07:00 π.μ. – 15:00 μ.μ.).

Σημειώνεται ότι φέτος η ΔΕΔΑ προσφέρει100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσηςσε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές, με μοναδική προϋπόθεση την ενεργοποίηση της σύνδεσής τους έως τις 31/12/2023.

Με τη χρήση του φυσικού αερίου, οι καταναλωτές απολαμβάνουν πολλά οφέλη μεταξύ των οποίων είναι ηενιαία και ποιοτική θέρμανσησε όλους τους χώρους χρήσης, η δυνατότητα γιαζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή,γρηγορότερο μαγείρεμα, καθώς και τοχαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα.

Επιπλέον, χάρη στους «έξυπνους» μετρητέςπου η ΔΕΔΑ τοποθετεί σε όλους τους καταναλωτές της επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας, καθώς υπάρχειπλήρης έλεγχοςτης ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί πληρώνοντας μόνο για την ποσότητα αυτή.

Εικόνα1.png