Συνεργασία ΔΕΗ, LeasePlan και Volvo Car Hellas για την προώθηση της Ηλεκτροκίνησης

Συνεργασία ΔΕΗ, LeasePlan και Volvo Car Hellas για την προώθηση της Ηλεκτροκίνησης
Τετάρτη, 12/05/2021 - 18:59

Σε συμφωνία για συντονισμένη δράση προχώρησαν ΔΕΗ, LeasePlan Hellas και Volvo Car Hellas με στόχο την υλοποίηση ενεργειών για την προώθηση της "Ηλεκτροκίνησης" στα μέλη του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού CEO Clubs Greece.

Πιο συγκεκριμένα οι ΔΕΗ, LeasePlan Hellas και Volvo Car Hellas, κορυφαίες εταιρείες στους κλάδους τους, προχωρούν από κοινού στον σχεδιασμό και την υλοποίηση δράσεων για την προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στα μέλη του CEO Clubs Greece, με βάση τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει η κάθε μια στον δικό της τομέα.

Με σύνθημα "Το μέλλον είναι Hλεκτρικό. Σας συνδέουμε. Οδηγείστε" οι τρεις εταιρείες θα έχουν την ευκαιρία να μεταδώσουν στα μέλη του CEO Clubs Greece το κοινό όραμα που μοιράζονται σχετικά με την "Ηλεκτροκίνηση" στην Ελλάδα.

Mέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας θα αναδειχθούν τα οφέλη της Ηλεκτροκίνησης, όπως η προστασία του περιβάλλοντος, η θετική επίδραση στην υγεία και στον τρόπο ζωής, το χαμηλότερο κόστος χρήσης, καθώς και η βελτιωμένη εμπειρία οδήγησης.

Στο πλαίσιο των κοινών αυτών ενεργειών, τα μέλη του CEO Clubs Greece θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πλήρως και για τους τρόπους εύκολης μετάβασης στην Ηλεκτροκίνηση, να αποκτήσουν επαφή καθώς και να εξοικειωθούν με αυτή.