LG: Μειώστε το ενεργειακό αποτύπωμα του σπιτιού σας με τις αντλίες θερμότητα

LG: Μειώστε το ενεργειακό αποτύπωμα του σπιτιού σας με τις αντλίες θερμότητα
Δευτέρα, 11/12/2023 - 14:40

Η ενεργειακή κρίση έχει επηρεάσει αρκετά τα νοικοκυριά και οι καταναλωτές αναζητούν λύσεις να μειώσουν την κατανάλωση χωρίς να στερούνται την αποτελεσματική θέρμανση του σπιτιού τους

Οι αντλίες θερμότητας αέρα/νερού της LG Electronics αποτελούν μία ανανεώσιμη λύση οικιακής θέρμανσης, που μειώνει το ενεργειακό κόστος και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνετε ένα ζεστό, αποδοτικό και άνετο σπίτι.

Η LG διαθέτει μία ευρεία γκάμα αντλιών θερμότητας για να επιλέξετε την ιδανική για τον τρόπο ζωής σας και το σπίτι σας. Είτε διαλέξετε Hydrosplit, Monobloc ή split, να είστε σίγουροι ότι θα απολαμβάνετε ένα θερμό και ενεργειακά αποδοτικό σπίτι.

Η αντλία θερμότητας THERMA V Hydrosplit εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει κίνδυνος διαρροής ψυκτικού μέσου, καθώς η εξωτερική και η εσωτερική μονάδα συνδέονται με σωλήνες νερού και το ψυκτικό μέσο είναι ερμητικά κλειστό εντός της εξωτερικής μονάδας. Επιτρέπει επίσης την ευκολότερη και γρηγορότερη εγκατάσταση. Επιπλέον, το Hydrosplit προσφέρει σταθερή παροχή ζεστού νερού χάρη σε ένα ευρύ φάσμα θερμοκρασίας περιβάλλοντος, από -25℃ έως 35℃.

Η αντλία θερμότητας LG THERMA V Monobloc απαιτεί μόνο συνδέσεις σωληνώσεων νερού, εξαλείφοντας την ανάγκη για πρόσθετες εργασίες σωληνώσεων ψυκτικού μέσου. Αυτό όχι μόνο απλοποιεί την εγκατάσταση, αλλά και εξασφαλίζει μια ιδανική λύση σε περιπτώσεις όπου ο εσωτερικός χώρος είναι περιορισμένος..

Η μονάδα LG Split προσφέρει ευέλικτη εγκατάσταση καθώς διαθέτει σωλήνες ψυκτικού μέσου που επεκτείνονται έως και 50 m για απρόσκοπτη σύνδεση της εσωτερικής και της εξωτερικής μονάδας. Η επιτοίχια ή η επιδαπέδια εσωτερική μονάδα με δεξαμενή νερού και υδραυλικά εξαρτήματα εξοικονομεί χώρο στο σπίτι σας.

Χάρη στον συμπιεστή R1, όλες οι παραπάνω αντλίες θερμότητας προσφέρουν αξιόπιστη θέρμανση, ζεστό νερό και ενεργειακή απόδοση, ενώ επιτρέπουν στα υδραυλικά εξαρτήματα να τοποθετούνται σε εσωτερικούς χώρους, εμποδίζοντας έτσι το πάγωμα των σωλήνων τον χειμώνα.

Με τις αντλίες θερμότητας LG, συνδέεστε από το smartphone σας μέσω WI-FI με την εφαρμογή LG ThinQ επιτρέπoντας σας τον εύκολο έλεγχο της θερμοκρασίας και την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, και βελτιώνοντας την συνολική απόδοση του σπιτιού σας.

[1] Σημειώστε ότι τα μοντέλα Split 4/6 kW δεν υποστηρίζονται από τον συμπιεστή R1.