ΔΕΗ: Ξεκινά η υποβολή προσφορών για την κατασκευή σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων

ΔΕΗ: Ξεκινά η υποβολή προσφορών για την κατασκευή σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων
Τετάρτη, 04/10/2023 - 06:28

Το πρόγραμμα της ΔΕΗ είναι συνολικού ύψους 5,4 εκατ. ευρώ.

Σήμερα θα ξεκινήσουν να υποβάλλονται οι προσφορές των ενδιαφερομένων που διεκδικούν να αναλάβουν το έργο της κατασκευής υποδομών εγκατάστασης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων που έχει προκηρύξει η ΔΕΗ, συνολικού ύψους 5,4 εκατ. ευρώ! Οι προσφορές θα υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους ηλεκτρονικά με καταληκτική ημερομηνία την 16η Οκτωβρίου.

Η επιλογή του αντισυμβαλλόμενου για την κατασκευή των υποδομών εγκατάστασης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της ΔΕΗ θα γίνει με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, η οποία προσδιορίζεται βάσει της χαμηλότερης τιμής ανά γεωγραφική περιοχή (μεγαλύτερο ενιαίο ποσοστό έκπτωσης επί του τιμολογίου διεύθυνσης). Ποια είναι τα όρια που έχουν τεθεί ανά περιοχές;

Το κόστος ανάπτυξης των υποδομών εγκατάστασης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων έχει προσδιορισθεί για την Αττική στα 2,35 εκατ. ευρώ.

Το κόστος ανάπτυξης των υποδομών εγκατάστασης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων έχει προσδιορισθεί για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, την Κεντρική Μακεδονία και τη Δυτική Μακεδονία στο 1,35 εκατ. ευρώ.

Το κόστος ανάπτυξης των υποδομών εγκατάστασης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων έχει προσδιορισθεί για την Θεσσαλία - Στερεά Ελλάδα στις 720.028 ευρώ.

Το κόστος ανάπτυξης των υποδομών εγκατάστασης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων έχει προσδιορισθεί για την Πελοπόννησο - Ήπειρο -Δυτική Ελλάδα - Ιονία Νησιά στα 634.000 ευρώ.

Τέλος, το κόστος ανάπτυξης των υποδομών εγκατάστασης σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων έχει προσδιορισθεί για την Κρήτη, το Βόρειο Αιγαίο και το Νότιο Αιγαίο στα 420.400 ευρώ.