Μπλε τιμολόγιο ρεύματος: Έκπληξη οι τιμές Φεβρουαρίου

Μπλε τιμολόγιο ρεύματος: Έκπληξη οι τιμές Φεβρουαρίου
Σάββατο, 03/02/2024 - 08:10

Οι περισσότερες εταιρίες ανακοίνωσαν το μπλε τιμολόγιο, στο οποίο δίνουν τη μπλε σήμανση, ενώ αναμένονται στην αγορά τα μεικτά τιμολόγια και η σήμανση που θα λάβουν.

Το μπλε τιμολόγιο ρεύματος για τον Φεβρουάριο έχει αναρτήσει η ΡΑΕ στην ειδική ιστοσελίδα για τις τιμές ρεύματος. Οι περισσότερες εταιρίες ανακοίνωσαν το σταθερό τιμολόγιο, στο οποίο δίνουν τη μπλε σήμανση, ενώ αναμένονται στην αγορά τα μεικτά τιμολόγια και η σήμανση που θα λάβουν.

Το σταθερό τιμολόγιο (μπλέ) η ΔΕΗ το κράτησε στα 17,9 λεπτά για την ημέρα και για την νύκτα και η αγορά περιμένει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση της εταιρείας τώρα που επετράπη το σταθερό τιμολόγιο διάρκειας κάτω των 6 μηνών.

Η ΖΕΝΙΘ ανακοίνωσε μπλε τιμολόγιο το οποίο έχει τιμή στα 12,9 λεπτά, ενώ το πάγιο κινείται στα 7 ευρώ. Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα φτηνότερα σταθερά τιμολόγια.

Εκτός από τις τιμές οι καταναλωτές πρέπει να είναι προσεκτική στην έκπτωση συνέπειας, καθώς αν δεν πληρώσουν στην ώρα τους, τότε οι τιμές εκτινάσσονται. Ταυτόχρονα τα μπλε τιμολόγια έχουν ρήτρα πρόωρης αποχώρησης.

mple timologio fevrouarios